alakası yok sistem banladığı için her türlü yiyorsun 3 ay...Aimbot belli ettiğin için olabilir bulunduğun rank'a göre ortalama alınan killden fazlasını aldığın için olabilir fazla report yediğin için olabilir bunları göz önüne alabilirsin
Sıralama mi saçma...Aimbot belli ettiğin için olabilir bulunduğun rank'a göre ortalama alınan killden fazlasını aldığın için olabilir fazla report yediğin için olabilir bunları göz önüne alabilirsin
O dediğini bende yaptım olmuyor ban yiyorsun ben ban yemedim diye yalan söyluyorsun diye düşünüyorumNedense ben de görme tek açık ban yemedim şuana kadar
Bazı paralı hile satıcıları banlanmama garantisi veriyor . banlanırsanda zararını karşılayacaklarını beyan ediyorlar o tür hile kullanmıştırSıralama mi saçma...
Hileli oyuncu bide noob ile aimbot ve wallhack oynuyormus oyuzunden video cektim zaten 1 ay önce hile bildirimi yaptım. Hala banlanmadi 3 sıralamada Fatih oldu. Emülatör değil mobilede.
Ne yalan söyleyeceğim ne zamandır kullanıyorum ama şunu belirteyim asıl hesabımla ban dalgası olduğundan beri girmedim demek ki sen belli ediyorsun ban yiyorsun “sorun sende”O dediğini bende yaptım olmuyor ban yiyorsun ben ban yemedim diye yalan söyluyorsun diye düşünüyorum![]()
Zaten video var. Resmi pubg mobile discord üzerine hile bildirimi yaptım. Yetkililer ilgilenmiyorO dediğini bende yaptım olmuyor ban yiyorsun ben ban yemedim diye yalan söyluyorsun diye düşünüyorum
Post automatically merged:
Bazı paralı hile satıcıları banlanmama garantisi veriyor . banlanırsanda zararını karşılayacaklarını beyan ediyorlar o tür hile kullanmıştır
Hocam kd düşüktür büyük ihtimal, benim 5 üzeri kdli tüm hesaplarım banlandı. Senin gibi sadece memory kullanan ve sadece adam görme açık olan arkadaş, taa baştan beri ilk çarıyla oynuyor. Ama adamdaki kd 2,2-5 geçmiyor.Nedense ben de görme tek açık ban yemedim şuana kadar