pubg neden ban yiyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aimbot belli ettiğin için olabilir bulunduğun rank'a göre ortalama alınan killden fazlasını aldığın için olabilir fazla report yediğin için olabilir bunları göz önüne alabilirsin

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Veya bu uyarı dikkate almadığınız içinde olaiblir

Screenshot_1.png

Üye
6 HİZMET YILI
bende ban yedim ve sadece görme bende açıktı kill sayımda 7 idi oyunun sonuna yakın ban yedim

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Nedense ben de görme tek açık ban yemedim şuana kadar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende hepsı acık ama ban yemedım kac ay kullandım hatta rp bıle aldım 150 tl ye :D suan da hıleyı actım aynı hesapta. bence bellı etmeden oynamamız lazım adamı gormedn dırek ates etmeye calısırsak adam anlar ve report eder ban yerız. zaten pubg oyun sırketı oyun acıklıklarını bılerek pıyasaya surmus. ıstese tum hılelerı engellemek ıcın guclu bır guvenlık duvarı acabılır. bazı oyunların hılesı bıle yok cunku ıstemedıkjlerı ıcın pubg de hıle oldumu adamların ısıne gelıyor ve oyunun kıtlesı cogalıyor....

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aimbot belli ettiğin için olabilir bulunduğun rank'a göre ortalama alınan killden fazlasını aldığın için olabilir fazla report yediğin için olabilir bunları göz önüne alabilirsin
Sıralama mi saçma...
Hileli oyuncu bide noob ile aimbot ve wallhack oynuyormus oyuzunden video cektim zaten 1 ay önce hile bildirimi yaptım. Hala banlanmadi 3 sıralamada Fatih oldu. Emülatör değil mobilede.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
O dediğini bende yaptım olmuyor ban yiyorsun ben ban yemedim diye yalan söyluyorsun diye düşünüyorum :eek::eek::eek::eek:
Post automatically merged:

Sıralama mi saçma...
Hileli oyuncu bide noob ile aimbot ve wallhack oynuyormus oyuzunden video cektim zaten 1 ay önce hile bildirimi yaptım. Hala banlanmadi 3 sıralamada Fatih oldu. Emülatör değil mobilede.
Bazı paralı hile satıcıları banlanmama garantisi veriyor . banlanırsanda zararını karşılayacaklarını beyan ediyorlar o tür hile kullanmıştır

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
O dediğini bende yaptım olmuyor ban yiyorsun ben ban yemedim diye yalan söyluyorsun diye düşünüyorum :eek::eek::eek::eek:
Ne yalan söyleyeceğim ne zamandır kullanıyorum ama şunu belirteyim asıl hesabımla ban dalgası olduğundan beri girmedim demek ki sen belli ediyorsun ban yiyorsun “sorun sende”

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI

Bazı paralı hile satıcıları banlanmama garantisi veriyor . banlanırsanda zararını karşılayacaklarını beyan ediyorlar o tür hile kullanmıştır
Zaten video var. Resmi pubg mobile discord üzerine hile bildirimi yaptım. Yetkililer ilgilenmiyor
Video:

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bende sürekli ban yiyordum anladım ki sürekli açık tutarsan fazla adam vurursan özellikle 6-7 tane bu fazladaa değil ama burdaki hileyi bir kapatıp aç yapa yapa fazla adam vurmama limit 3 tane çok zorda kalmasam mesela 2 takım arasında kalırsam ki aim asla açmam öyle yapa yapa taç 4 zor oldum

hiç banlamıyorum diyende ne bilim sağlam paralı bypass vardır koruyordur yada benim dediğim modeli yapıyordur

Üye
6 HİZMET YILI
benım hesaplarım bir haftayı görmez bam yiyer sadece görmede yiyorum bir ayda en az 4 çarım bamladı

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
3 hesabım banlandı aimbot yüzünden. bir tanesi 10 yıl. diğer 2 si 3 ay yedi şimdi aimbot kullanmıyorum 3 aydır oynuyorum. en fazla 7 kill yapyorum. daha önce banlanan hesaplarda tek maçta 10 ve üzeri kill yapıtığmda bir kaç oyun sonunda ban yemiştim artık en fazla 7 kill ve sadece mesafe hilesi açık hepsi bukadar.

Üye
6 HİZMET YILI
10 hesap actım onuda ban yedı artık Sıkı Denetım var Hıleler Hayal oluyor yavaş yavaş

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sizde hila açıkmı şu anda nerden baksan 10 gündür bende hile yok açılmıyor sizde açıkmı

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam kd düşüktür büyük ihtimal, benim 5 üzeri kdli tüm hesaplarım banlandı. Senin gibi sadece memory kullanan ve sadece adam görme açık olan arkadaş, taa baştan beri ilk çarıyla oynuyor. Ama adamdaki kd 2,2-5 geçmiyor. :D İyide hacı gördüğüm adamı radarıma girmesine rağmen sıkmıyorsam ne anladım hileden. Ama hiçbir zaman 18 kill üzerine çıkmadım ama gel gör ki er ya da geç oynadığım 5-6 hesap 3 ay ban yedi. 3-4 tanede 10 yıl yemişliğim vardır. Artık hilesiz giriyorum, inan hile azalınca ortalıkta ne kadar kolsuz varmış görüyorsun. Aime, wallhacke bel bağlayıp onlar olmayınca tökezleyen hatta oyunu bırakanı bile gördüm. :)Tamam bende pubg steam versiyonunu oynayamıyorum, lite bile zorluyor ama mobile en kolayı. aslında en az hile bunda olması gerekiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...