Çözüldü PUBG New State güncelleme yaparken kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Agalar PUBG New state güncelleme ekranında 230 MB yükleme istiyor. Tamam diyorum, güncellemeye başlıyor ve 4-5 MB yüklendikten sonra kapanıyor oyun. Cihaz Note 9 Pro rootlu. Rootu gizledim ama hâlâ devam ediyor, geliştirici seçenekler de kapalı. Bu hatayı alıp yapabilen var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Kapanan sorunu rootlu cihazları için geçerli. Root uygulaması kaldırılarak yada devre bırakılarak sorunu çözebilir.
NOT: İlk çıktığında zamanı denedim, çalıştı. (Portlanmış MIUI 12.6 21.8.11 A11 ROM, Mi 8 Lite (Platina))
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oyun yeni çıktı ve performans sorunları bile var daha bunlar çözülmeden net bi stabilize elde edilemez. Çoğu kişi sunucu içi veya oyuna girerken bu tarz sorunları yaşıyor oyun kısa sürede yerine oturur. Verileri temizleyip uçak modunu aç kapat yapıp tekrar dene.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buradan duyuruları takip edebilirsin!

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Oyun yeni çıktı ve performans sorunları bile var daha bunlar çözülmeden net bi stabilize elde edilemez. Çoğu kişi sunucu içi veya oyuna girerken bu tarz sorunları yaşıyor oyun kısa sürede yerine oturur. Verileri temizleyip uçak modunu aç kapat yapıp tekrar dene.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buradan duyuruları takip edebilirsin!
evet aceleye gerek yok...

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kapanan sorunu rootlu cihazları için geçerli. Root uygulaması kaldırılarak yada devre bırakılarak sorunu çözebilir.
NOT: İlk çıktığında zamanı denedim, çalıştı. (Portlanmış MIUI 12.6 21.8.11 A11 ROM, Mi 8 Lite (Platina))

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...