Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genelde uygulamanın depolama ayarları kısmından "Verileri sil" dediğinizde problem çözülür.
Cihaz rootlu ise bunu Magisk ile gizlemek tek çözümdür. Belki Parallel Space tarzı bir klon uygulamasıyla deneyebilirsin, o da çözüm olabilir.
Konuyu mesaj kirliliği olmaması adına kapatıyorum. Sorun çözülmezse DM'den ulaşın.
Oyun verilerini temizleyip uçak modunu 1 kez aç kapa yap wifi ile giriyosan mobil veri, mobil veri ile giriyosan wifi ile girmeyi dene çözülmesi gerek. Şuan beta sayılır olduğu ve aşırı giriş olup net ek bi güncelleme gelmediği için normaldir. Genel birşey!
Çökme sorunu rootlu cihazları için geçerli. Root uygulaması kaldırılarak veya devre bırakılarak sorunu çözebilir.
NOT: İlk çıktığında zamanı denedim, çalıştı. Portlanmış MIUI 12.6 21.8.11 A11 ROM on Mi 8 Lite (Platina)
Genelde uygulamanın depolama ayarları kısmından "Verileri sil" dediğinizde problem çözülür.
Cihaz rootlu ise bunu Magisk ile gizlemek tek çözümdür. Belki Parallel Space tarzı bir klon uygulamasıyla deneyebilirsin, o da çözüm olabilir.
Konuyu mesaj kirliliği olmaması adına kapatıyorum. Sorun çözülmezse DM'den ulaşın.