Ölümsüzlük hile scprit var ama bombaylada ölmez o an ban yemiş olabilirBugün Keskin nişancı oynarken bir kişi balkona yatmıştı adama MK-14 le 2 şarjör boşalttım ölmedi arkadaşımda 1 şarjör yine ölmedi en son el bomdaı attık öldü. bunu bilen varı arkadaşlar?
sorunun internet kaynaklı olduğunu sanmıyorum bence oyun ile alakalı çünkü bugün çok sık olmaya başladı bu olay bendedeinternet kaynaklı bir hatadır![]()
aynı olay bire bir livikte yaşadım adam havada ucuyor hileyle tabi görüyorum esp den havada maç sonuna kadar afk ama ne canı gidiyor alandan nede mermi işliyor adam son alanda düştü havadan işte hala canı 100 afk bekliyor alan dışı can fln gitmiyor mermi işlemiyor alan fındık kadar kaldı 2 takım arkadaşım alana öldüBugün Keskin nişancı oynarken bir kişi balkona yatmıştı adama MK-14 le 2 şarjör boşalttım ölmedi arkadaşımda 1 şarjör yine ölmedi en son el bomdaı attık öldü. bunu bilen varı arkadaşlar?
bansız sa bekliyoruz hocamÖlümsüzlük hile scprit var ama bombaylada ölmez o an ban yemiş olabilir
bugün yine tiktokta gördüm kesin bir hile bugenelde hareketsiz ve sabit duran oyuncularda oluyor
Post automatically merged:
sorunun internet kaynaklı olduğunu sanmıyorum bence oyun ile alakalı çünkü bugün çok sık olmaya başladı bu olay bendede