Pubg oynarken ölümsüzlük buguyla karşılaştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Bugün Keskin nişancı oynarken bir kişi balkona yatmıştı adama MK-14 le 2 şarjör boşalttım ölmedi arkadaşımda 1 şarjör yine ölmedi en son el bomdaı attık öldü. bunu bilen varı arkadaşlar?

Donator
Ödüller
4
Bugün Keskin nişancı oynarken bir kişi balkona yatmıştı adama MK-14 le 2 şarjör boşalttım ölmedi arkadaşımda 1 şarjör yine ölmedi en son el bomdaı attık öldü. bunu bilen varı arkadaşlar?
Ölümsüzlük hile scprit var ama bombaylada ölmez o an ban yemiş olabilir

Banlı Üye
Ödüller
4
aynısını bugün bende yaşadım 2 3 şarjor boşalltım ölmemişti en sonunda 2 tane bomba attım öyle geberdi

make your own rules xD
Seçkin Üye
Ödüller
1
oyunda bug var bazen hasar bug oluyor sinir ediyor

Banlı Üye
Ödüller
5
internet kaynaklı bir hatadır :D

Banlı Üye
Ödüller
4
genelde hareketsiz ve sabit duran oyuncularda oluyor
Post automatically merged:

internet kaynaklı bir hatadır :D
sorunun internet kaynaklı olduğunu sanmıyorum bence oyun ile alakalı çünkü bugün çok sık olmaya başladı bu olay bendede

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
2
aynı olay bire bir livikte yaşadım adam havada ucuyor hileyle tabi görüyorum esp den havada maç sonuna kadar afk ama ne canı gidiyor alandan nede mermi işliyor adam son alanda düştü havadan işte hala canı 100 afk bekliyor alan dışı can fln gitmiyor mermi işlemiyor alan fındık kadar kaldı 2 takım arkadaşım alana öldü :D 10 sny sonra adam baned

Onaylı Üye
Ödüller
1
Ben oyun içinde 2 veya 3 defa karşılaştım kesinlikle ölmüyor silahla ancak, el bombası hasar veriyor o zaman ölüyor.

Ultra Üye
Ödüller
8
Öyle buglar var bende yapmıştım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
dsync olmuş olabilir bazen adam sizde orada gözüküyor ama aslında orada değil gibi

Onaylı Üye
Hocam bug değil hiledir. O şekilde bi bug yoktur herhalde :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
genelde hareketsiz ve sabit duran oyuncularda oluyor
Post automatically merged:

sorunun internet kaynaklı olduğunu sanmıyorum bence oyun ile alakalı çünkü bugün çok sık olmaya başladı bu olay bendede
bugün yine tiktokta gördüm kesin bir hile bu

Onaylı Üye
Evet karsılasa bilirsiniz o tür hileler var zaten ama 100 de 100 ban sebebidir incelemesi çok kolay bir hiledir deng gelirseniz anında reportlayınız.

Üye
Ödüller
5
eger cidden bugsa yani hile veya script degilse onu clip alip reportlarsan buyuk ihtimal odul verebilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.