kanka sil yükle düzelirPubg mobile emületöre yeni başladım ranked match bulamıyorum sorunu çözen var mı?
ben de sanhok ve miramar bulmuyor erangel de 30 sn den sonra başlıyor o hata bende de var silip yükliyecemPubg mobile emületöre yeni başladım ranked match bulamıyorum sorunu çözen var mı?
Millet bıraktı oynamayı sanırım hata değildir o oynayan kişi sayısı az olduğu için başlamıyoremülatörün tek sorunu bu zaten oyun bulmuyor, bypass gerek
emülatör oynayan kişi sayısı mı azaldı noldu herkes steam pubg e geçti sanırımemülatör oynuyorsan eşleştirmeye bilir
işte bu yüzden bypass gerek daha çabuk buluyorMillet bıraktı oynamayı sanırım hata değildir o oynayan kişi sayısı az olduğu için başlamıyor
Post automatically merged:
emülatör oynayan kişi sayısı mı azaldı noldu herkes steam pubg e geçti sanırımAma bu sorun hata değil oynamıyorlar oyunu
Steam de ilk besi çekiyordu son gördüğümde senlik sıkıntı olabilir yada bug a girmiştirValla bende bulamyorum, 15 dakikada pes etmiştim artık. PUBG bir tık bitmiş gibi geldi bana.
global chatten seç birini çağır direkt başlatPubg mobile emületöre yeni başladım ranked match bulamıyorum sorunu çözen var mı?
Rankına göre knkPubg mobile emületöre yeni başladım ranked match bulamıyorum sorunu çözen var mı?
gece oynuyorsan olabilir bide bölge önemliPubg mobile emületöre yeni başladım ranked match bulamıyorum sorunu çözen var mı?
Evet seçtiğin bölgeyi kontrol ederek tekrar denemelisingece oynuyorsan olabilir bide bölge önemli