Pubg Oyuncuların sesi gelmemesi sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Beyler Pubg ve lol gibi oyunlarda oyuncuların sesi gelmiyor.Pubgde adamların konuştuğu görebiliyorum.Ben mikrofona bastığımda adamlar beni duymuyor.Steam doğrulaması yaptım.1 yeni dosya yüklenecek diyor yüklüyor sonra tekrar doğrulama yaptığımda tekrar 1 yeni dosya yüklenecek yazıyor.Bir sıkıntı var anlamadığım.realtek high definition audio driverı güncelledim hayla aynı problemi yaşıyorum.Tek adamların sesini duyamıyorum nornal oyun çatışması olsun onu duyabiliyorum

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Eğer 3. partı ses programları kullanıyorsan parazit olabiliyor uygulama emulatore ara sırada sesi kapanıyo geliştiricilerle ilgili hata

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Emulatör değil gerçek pubgde oynarken bu sıkıntı yaşıyorum. 3. part ses programıda kullanmıyorum
Aynı sorun bütün sürümlerde var kardeşim güncellemeyle bugları düzeltirken başka bir yeri bozuyorlar crash hataları sebebiyle yeni güncellemeyle düzeltirler sabr sabr

Üye
7 HİZMET YILI
bende de oluyor. bazen benim ses gitmiyor onların ses geliyor. bazen başka takım arkadaşının sesi gelmiyor. skype kullanıyoruz biz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...