PUBG paraşütle hızlı inme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
pubg mobile evlerdeki lootları görme hilesi , uc hilesi , paraşütle 1 saniyede eve ışınlanma hilesi , droptan awp çıkarma hilesi , dropu görme hilesi

komik ya :D

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
pubg mobile evlerdeki lootları görme hilesi , uc hilesi , paraşütle 1 saniyede eve ışınlanma hilesi , droptan awp çıkarma hilesi , dropu görme hilesi

komik ya :D
kardeşim uçağa önceden c4 kurup oyun başlayınca patlatma hilesini unutmuşsun

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Karakteri en sona kadar indir kafası aşşağı baksın popo tarafı yukarda w ye bas 200 hız ile in bu kadar basit.

Üye
7 HİZMET YILI
reis ben adamlari ovmuyom zaten bu o.c araplarlara sinir oluyom mk cocuklari ben bu hileye o yuzden basladim adam kendi memleketini düsmandan savunmaz burda gelir oyunda hile ile oynar boyle o.c bunlar iste ama ben bazen oyunun tadi ciksin diye esp yi kapiyom ama bu araplar ciktimi isin rengi degidiyo haci her girdigim oyunda cikiyolar karsima ibneler o yuzden bana arap falan demeyin gencler
Post automatically merged:

Pcini nasil kullaniyon o onemli bendede oluyodu pcni performans ayarindan cek guc ayarlarini dengeli yap ben oyle yaptim oldu
eyw saol düzeldi

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hızlı inme, araçla hızlı gitme, aracı havaya kaldırma havada gitme, yerde hızlı sürünme, yüksek atlama, duvardan geçme, oto aim, sekmeme hilesi vs bir ton hile var ve hemen hemen hepsi yüksek ban riski taşıyor. Bunlardan özellikle sekmeme hilesinin affı yok. Ve bu hileleri genelde paralı satıyorlar, günlüğü 4-5 dolara falan geliyordu sanırım.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hızlı inme, araçla hızlı gitme, aracı havaya kaldırma havada gitme, yerde hızlı sürünme, yüksek atlama, duvardan geçme, oto aim, sekmeme hilesi vs bir ton hile var ve hemen hemen hepsi yüksek ban riski taşıyor. Bunlardan özellikle sekmeme hilesinin affı yok. Ve bu hileleri genelde paralı satıyorlar, günlüğü 4-5 dolara falan geliyordu sanırım.
Aman boşver hileye para vereceğime oyuna yatırırım daha iyi

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Tamam yeter araştırılırdı var ama ban riski var kullanmak isteyen orijinal hesabından kullanmasın sonra vay efendim ban yedim diye ağlamasın!

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hiçbirinize sorgusuz sualsiz araştırmadan hile açmanızı tavsiye etmem Normalde hiç hile kullanmamama rağmen sadece bir anlık hevesle bir maç kullandım ve sonucunda 10 yıl ban yedim royal pass 90 50 level hesaptı ne kadar uğraşsamda çözemedim Bu arada daha önce böyle ban yiyip açabilen varsa cevaplarsa çok sevinirim bir anlık aptallıgım onca emeğimi götürdü hile kullanmanızı tavsiye etmiyorum

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hiçbirinize sorgusuz sualsiz araştırmadan hile açmanızı tavsiye etmem Normalde hiç hile kullanmamama rağmen sadece bir anlık hevesle bir maç kullandım ve sonucunda 10 yıl ban yedim royal pass 90 50 level hesaptı ne kadar uğraşsamda çözemedim Bu arada daha önce böyle ban yiyip açabilen varsa cevaplarsa çok sevinirim bir anlık aptallıgım onca emeğimi götürdü hile kullanmanızı tavsiye etmiyorum
ancak itiraz etmeyi deneyebilirsin aksi takdirde başka hiçbir yöntemle ban kaldırılamaz

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Kankacım bende var hızlı inme hilesi hatta bedava ve 1450 km hızla iniyorsun yere ayrıca otomatik güncelleme gelince güncelliyor kendini ;) ben kullanıyorum ban riski var yok değil fakat (araba uçurma hızlı sürme) gibi özellikleri açmazsan sadece hızlı inmeyi açarsan sıkıntı çıkarmıyor ;) fakat hile çince söyliyim ;) isteyen varsa söylesin linke ekleyip burdan paylaşıyım guest hesapla denersiniz hatta ;)

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kankacım bende var hızlı inme hilesi hatta bedava ve 1450 km hızla iniyorsun yere ayrıca otomatik güncelleme gelince güncelliyor kendini ;) ben kullanıyorum ban riski var yok değil fakat (araba uçurma hızlı sürme) gibi özellikleri açmazsan sadece hızlı inmeyi açarsan sıkıntı çıkarmıyor ;) fakat hile çince söyliyim ;) isteyen varsa söylesin linke ekleyip burdan paylaşıyım guest hesapla denersiniz hatta ;)
Aslında olur nasıl iletişime geçeceğim seninle

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Aslında olur nasıl iletişime geçeceğim seninle
Discord varsa oradan iletişime geçebilirsin dostum kullanımda felan yardımcı olurum fakat benimde senden bir ricam var ;) Benim için dua edersin inşallah bana günahım çok ne kadar kişi dua ederse o kadar iyi ;)

discord : EmRe#3205 NOT : Discord'a fazla girmiyorum mesaj atınca veya ekleyince burdan yaz gireyim discord'a ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...