Üye
Var
kardeşim uçağa önceden c4 kurup oyun başlayınca patlatma hilesini unutmuşsunpubg mobile evlerdeki lootları görme hilesi , uc hilesi , paraşütle 1 saniyede eve ışınlanma hilesi , droptan awp çıkarma hilesi , dropu görme hilesi
komik ya![]()
envanter hilesi yokmu ? XDpubg mobile evlerdeki lootları görme hilesi , uc hilesi , paraşütle 1 saniyede eve ışınlanma hilesi , droptan awp çıkarma hilesi , dropu görme hilesi
komik ya![]()
Azrail modu var tek tuşla uçağı düşürüyor 100 killenvanter hilesi yokmu ? XD
eyw saol düzeldireis ben adamlari ovmuyom zaten bu o.c araplarlara sinir oluyom mk cocuklari ben bu hileye o yuzden basladim adam kendi memleketini düsmandan savunmaz burda gelir oyunda hile ile oynar boyle o.c bunlar iste ama ben bazen oyunun tadi ciksin diye esp yi kapiyom ama bu araplar ciktimi isin rengi degidiyo haci her girdigim oyunda cikiyolar karsima ibneler o yuzden bana arap falan demeyin gencler
Post automatically merged:
Pcini nasil kullaniyon o onemli bendede oluyodu pcni performans ayarindan cek guc ayarlarini dengeli yap ben oyle yaptim oldu
Aman boşver hileye para vereceğime oyuna yatırırım daha iyiHızlı inme, araçla hızlı gitme, aracı havaya kaldırma havada gitme, yerde hızlı sürünme, yüksek atlama, duvardan geçme, oto aim, sekmeme hilesi vs bir ton hile var ve hemen hemen hepsi yüksek ban riski taşıyor. Bunlardan özellikle sekmeme hilesinin affı yok. Ve bu hileleri genelde paralı satıyorlar, günlüğü 4-5 dolara falan geliyordu sanırım.
ancak itiraz etmeyi deneyebilirsin aksi takdirde başka hiçbir yöntemle ban kaldırılamazArkadaşlar hiçbirinize sorgusuz sualsiz araştırmadan hile açmanızı tavsiye etmem Normalde hiç hile kullanmamama rağmen sadece bir anlık hevesle bir maç kullandım ve sonucunda 10 yıl ban yedim royal pass 90 50 level hesaptı ne kadar uğraşsamda çözemedim Bu arada daha önce böyle ban yiyip açabilen varsa cevaplarsa çok sevinirim bir anlık aptallıgım onca emeğimi götürdü hile kullanmanızı tavsiye etmiyorum
İtiraz etmenizde bir işe yaramayacaktırancak itiraz etmeyi deneyebilirsin aksi takdirde başka hiçbir yöntemle ban kaldırılamaz
Aslında olur nasıl iletişime geçeceğim seninleKankacım bende var hızlı inme hilesi hatta bedava ve 1450 km hızla iniyorsun yere ayrıca otomatik güncelleme gelince güncelliyor kendiniben kullanıyorum ban riski var yok değil fakat (araba uçurma hızlı sürme) gibi özellikleri açmazsan sadece hızlı inmeyi açarsan sıkıntı çıkarmıyor
fakat hile çince söyliyim
isteyen varsa söylesin linke ekleyip burdan paylaşıyım guest hesapla denersiniz hatta
![]()
Discord varsa oradan iletişime geçebilirsin dostum kullanımda felan yardımcı olurum fakat benimde senden bir ricam varAslında olur nasıl iletişime geçeceğim seninle