- Konuyu başlatan
-
ban yedim bunu kullandığım içinmi bilmiyorum o sıra hile arayışındaydım ama bunu kullandım 3 5 maç 2 gün sonra ban yemiş hesap
bu çok eski bi paylaşım kullanmayın artık ban yersiniz 3. programy azılımı olarak görüyor pubg ve ban atıyor
kardeş pubg lite memoryhackersın loaderini bile açıkken ama pubg lite hilesi açık değilken 3. yazılım program olarak görüp adaya inip sürede seni launchere geri ayıyor bu arada bu hile çok eski sizde değil thailandlı bir adamın sitesidne gördüm zaten indirip baktımda hala aynı hatayı verip duruyor boş boş konuşmaBen halen kullanmaya devam ediyorum ve edeceğimde. Bir sıkıntı yok bende ve olmamaya da devam edicektir. Bunun garantisini verebilirim.
Güldürdün dostum. Program yapıldığı günden bu yana 1 defa bile banlandırmadı kimseyi. Eğer SADECE BU PROGRAMI kullanıpta banlandıysan ekran görüntüsü paylaşırsan sevinirim. Onun dışında burada yorum kasmak için veya programı denemeden insanlara yalan yanlış bilgiler vermeniz doğru değildir.
cheat engine veya process hacker yüklü olduğu içindir o hata.kardeş pubg lite memoryhackersın loaderini bile açıkken ama pubg lite hilesi açık değilken 3. yazılım program olarak görüp adaya inip sürede seni launchere geri ayıyor bu arada bu hile çok eski sizde değil thailandlı bir adamın sitesidne gördüm zaten indirip baktımda hala aynı hatayı verip duruyor boş boş konuşma
artık vermiyor önceden bahsediyorum ben hiç biri yüklü değil bende onlar kullanmıyorumdacheat engine veya process hacker yüklü olduğu içindir o hata.
kardeş pubg lite memoryhackersın loaderini bile açıkken ama pubg lite hilesi açık değilken 3. yazılım program olarak görüp adaya inip sürede seni launchere geri ayıyor bu arada bu hile çok eski sizde değil thailandlı bir adamın sitesidne gördüm zaten indirip baktımda hala aynı hatayı verip duruyor boş boş konuşma
do you have ESP cheat?
by the way how it work ?To be honest..i was using this from like 3-4 days, it was working fine, today new update came...and now when i tired to use it...i gont banned within 3mins. Can u help?
after opening the game, just open this tool as administration... then when u will be in the game... not in the lobby.. i mean in the main game...then hit 0 for recoil helper and 9 for tap fire... and you can increase or decrease the values by using up, down arrow keysby the way how it work ?
it works fine... i got banned once today.. i dont know why.. but now i am again using it on my new account since morning..and it is working perfectly fine.It does not work, close the post
kardeşim 0 veya 9 basdıgımda hıç biresy olmuyor
0 a yada 9 a basıyorum hiçbirşey değişmiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?