PUBG Resmi Emulatör Yararlı Konu

Yararlımı

• Yararlı

Oy: 6 46.2%
  • Yararsız

Oy: 7 53.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Öncelikle Tüm MemoryHackers Üyelerine Hayırlı Bayramlar Büyüklerimin Ellerinden Küçüklerimin Gözlerinden Öperim Allah Gönlünüze Göre Versin

PUBG Oyununu Bilmeyenimiz Yoktur Artık Bu Oyunu Bazı Arkadaşlar Bluestack Veya Herhangi Başka Emulatörler İndirerek Oynayanlarımız Var Fakat PUBG Mobile Yapım Şirketi Diyelim PUBG Telefon Versiyonunu PUBG Mobile Adı İle Kendi Emulatörünü Yaptı Ve Piyasaya Sundu Ücretsiz Olarak Ve Bende Bu Emulatörü Nasıl Kurabiliriz Kısa Bir Video Çekmek İstedim Videoda Ses Anlatımı Yoktur Müzikledir

Bu Emulatörü Yapma Sebebleri Belki Alamayan Kullanıcıların Oynayabilmesi İçindir Biliyoruzki Emulatörden Girince Biz Bilgisayardan Karşı Taraf İse Mobilden Di Buda İster İstemez Haksızlığa Yol Açıyor Karşı Taraftaki Oyuncu 3 Saniye İçinde Dönerken Biz Hemen Dönüp Vurabiliyorduk Buda İster İstemez Haksızlık Oluyor Pubg de Bunu Önlemek İçin Bir Emulator Yaptı Hiç Bir Şekilde Sıkıntısı Yok FPS Bina Görüntüleri Vs Vereceğim Linkten Direct Olarak İndirebilirsiniz Artı Olarak Oyuna Emulatörden Girdiğinizde Sizinde Karşınıza Emulatorden Giren Arkadaşlar Çıkıyor Haksızlık Olmuyor Bu Şekilde Bence Fikrimce Çok Güzel Bir Düşünce Ve İster İstemez Durumu Olmayan Arkadaşlarımız Alabilirler Şimdiden İyi Oyunlar Dilerim

Emulatör İndirme Linki:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

PUBG Emulatör Nasıl Kurulur How To İnstal Pubg Free:

Forum Yetkileri Konuyu Sabitlerler İse Sevinirim

Hayırlı Bayramlar Dilerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Tht derken bro ? bu arada başlıktan anladığım kadarıyla beleş pubg oynama diyor ancak mobg emulatör çıktı diyosun ? başlık değişse fena olmaz

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
emülatörlerle oynayınca emülatör geliyormuş doğru mu

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bu emilatörü kullansın pc'den girenler mobildekilerle oynayamıyormuş galiba sevdim bu özelliği

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Kardeşim bence tüm metin de yazı rengini değiştirme. Sadece vurgulanması gereken yerlerin rengini değiştirmen daha mantıklı olur. Saygılar.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
2gb Ram var indirince 3gb Ram dıyo indiremiyorum illa telefonumla oynamak Zorunda kalıyorum bilgisayarıma inse efsane olacakta yok iste

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sağolasın gardaşım bilgi için

Beyler adamın üzerine gitmeyin sanki siz hiç alıntı konu yapmıyorsunuz yemeyin beni Allahınızı severseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...