12 May 2020 #1 XByMerdo X Seçkin Üye Katılım 19 Mar 2019 Mesajlar 446 Tepki puanı 17 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI İyi günler Pubg ye girdiğimde esp çalışmıyor ne yazik ki kutucukları on yapıyorum ama yine çalışmıyor. Oyunu açıyorum ondan sonra hileyi çalıştırıyorum ama esp çalışmıyor kısa zamanda düzelir inşallah. Saygılarımla.
İyi günler Pubg ye girdiğimde esp çalışmıyor ne yazik ki kutucukları on yapıyorum ama yine çalışmıyor. Oyunu açıyorum ondan sonra hileyi çalıştırıyorum ama esp çalışmıyor kısa zamanda düzelir inşallah. Saygılarımla.
12 May 2020 #2 -dark-side- consigliere Süper Üye Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 627 Çözümler 2 Tepki puanı 55 Ödüller 8 8 HİZMET YILI kardeşim bugün ben kullandım bende herhangi bir sorun olmadı şuan mı oldu yoksa gün içinde mi
12 May 2020 Konuyu başlatan #3 XByMerdo X Seçkin Üye Katılım 19 Mar 2019 Mesajlar 446 Tepki puanı 17 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI -dark-side-' Alıntı: kardeşim bugün ben kullandım bende herhangi bir sorun olmadı şuan mı oldu yoksa gün içinde mi Genişletmek için tıklayın ... kanka şimdi girdim esp çalışmadı vallah Post automatically merged: 12 May 2020 -dark-side-' Alıntı: kardeşim bugün ben kullandım bende herhangi bir sorun olmadı şuan mı oldu yoksa gün içinde mi Genişletmek için tıklayın ... mesaj sayın 300 olmadan nasıl girebiliyorsun ki
-dark-side-' Alıntı: kardeşim bugün ben kullandım bende herhangi bir sorun olmadı şuan mı oldu yoksa gün içinde mi Genişletmek için tıklayın ... kanka şimdi girdim esp çalışmadı vallah Post automatically merged: 12 May 2020 -dark-side-' Alıntı: kardeşim bugün ben kullandım bende herhangi bir sorun olmadı şuan mı oldu yoksa gün içinde mi Genişletmek için tıklayın ... mesaj sayın 300 olmadan nasıl girebiliyorsun ki
12 May 2020 #4 -dark-side- consigliere Süper Üye Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 627 Çözümler 2 Tepki puanı 55 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Mert Rıza Sahin' Alıntı: kanka şimdi girdim esp çalışmadı vallah Post automatically merged: 12 May 2020 mesaj sayın 300 olmadan nasıl girebiliyorsun ki Genişletmek için tıklayın ... hileyi tekrar yükle olmazsa adminlere pm den ulaş teknik bir sıkıntı olabilir düzeltirler
Mert Rıza Sahin' Alıntı: kanka şimdi girdim esp çalışmadı vallah Post automatically merged: 12 May 2020 mesaj sayın 300 olmadan nasıl girebiliyorsun ki Genişletmek için tıklayın ... hileyi tekrar yükle olmazsa adminlere pm den ulaş teknik bir sıkıntı olabilir düzeltirler
12 May 2020 Konuyu başlatan #5 XByMerdo X Seçkin Üye Katılım 19 Mar 2019 Mesajlar 446 Tepki puanı 17 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI -dark-side-' Alıntı: hileyi tekrar yükle olmazsa adminlere pm den ulaş teknik bir sıkıntı olabilir düzeltirler Genişletmek için tıklayın ... konuyu görürlerse halledirler. Acaba hilenin Bypassı neyki
-dark-side-' Alıntı: hileyi tekrar yükle olmazsa adminlere pm den ulaş teknik bir sıkıntı olabilir düzeltirler Genişletmek için tıklayın ... konuyu görürlerse halledirler. Acaba hilenin Bypassı neyki
12 May 2020 Moderatör #6 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI -dark-side-' Alıntı: hileyi tekrar yükle olmazsa adminlere pm den ulaş teknik bir sıkıntı olabilir düzeltirler Genişletmek için tıklayın ... Adamın sorusuna cevap versene 300 mesajın olmadan nasıl hileyle girip oynamış olabilirsin ki ? Next lvl spam abi. Ban yiyeceksin.
-dark-side-' Alıntı: hileyi tekrar yükle olmazsa adminlere pm den ulaş teknik bir sıkıntı olabilir düzeltirler Genişletmek için tıklayın ... Adamın sorusuna cevap versene 300 mesajın olmadan nasıl hileyle girip oynamış olabilirsin ki ? Next lvl spam abi. Ban yiyeceksin.
12 May 2020 #7 -dark-side- consigliere Süper Üye Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 627 Çözümler 2 Tepki puanı 55 Ödüller 8 8 HİZMET YILI nader11ndeu' Alıntı: Adamın sorusuna cevap versene 300 mesajın olmadan nasıl hileyle girip oynamış olabilirsin ki ? Next lvl spam abi. Ban yiyeceksin. Genişletmek için tıklayın ... ben hileye girmedim ki admin o düz olarak yazmış benden mobil olarak cevap yazdım anlam karışıklığı oldu
nader11ndeu' Alıntı: Adamın sorusuna cevap versene 300 mesajın olmadan nasıl hileyle girip oynamış olabilirsin ki ? Next lvl spam abi. Ban yiyeceksin. Genişletmek için tıklayın ... ben hileye girmedim ki admin o düz olarak yazmış benden mobil olarak cevap yazdım anlam karışıklığı oldu
12 May 2020 Konuyu başlatan #8 XByMerdo X Seçkin Üye Katılım 19 Mar 2019 Mesajlar 446 Tepki puanı 17 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI nader11ndeu' Alıntı: Adamın sorusuna cevap versene 300 mesajın olmadan nasıl hileyle girip oynamış olabilirsin ki ? Next lvl spam abi. Ban yiyeceksin. Genişletmek için tıklayın ... abim girdi çalışmadı yazdım hatta. Özür Dilerim Post automatically merged: 12 May 2020 -dark-side-' Alıntı: ben hileye girmedim ki admin o düz olarak yazmış benden mobil olarak cevap yazdım anlam karışıklığı oldu Genişletmek için tıklayın ... neyse hocam benim hatam özür dilerim.
nader11ndeu' Alıntı: Adamın sorusuna cevap versene 300 mesajın olmadan nasıl hileyle girip oynamış olabilirsin ki ? Next lvl spam abi. Ban yiyeceksin. Genişletmek için tıklayın ... abim girdi çalışmadı yazdım hatta. Özür Dilerim Post automatically merged: 12 May 2020 -dark-side-' Alıntı: ben hileye girmedim ki admin o düz olarak yazmış benden mobil olarak cevap yazdım anlam karışıklığı oldu Genişletmek için tıklayın ... neyse hocam benim hatam özür dilerim.
12 May 2020 #9 -dark-side- consigliere Süper Üye Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 627 Çözümler 2 Tepki puanı 55 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Mert Rıza Sahin' Alıntı: abim girdi çalışmadı yazdım hatta. Özür Dilerim Post automatically merged: 12 May 2020 neyse hocam benim hatam özür dilerim. Genişletmek için tıklayın ... sıkıntı yok kardeşim böyle şeyler olur
Mert Rıza Sahin' Alıntı: abim girdi çalışmadı yazdım hatta. Özür Dilerim Post automatically merged: 12 May 2020 neyse hocam benim hatam özür dilerim. Genişletmek için tıklayın ... sıkıntı yok kardeşim böyle şeyler olur
12 May 2020 Konuyu başlatan #10 XByMerdo X Seçkin Üye Katılım 19 Mar 2019 Mesajlar 446 Tepki puanı 17 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI Hile Çalıştı Konu Kilit Lütfen.