fazla bence ya bro 16 8 bile yeter belki 6 yeterkardeşim pbg gibi oyunlar yüksek ram kullanır 8gb ile oyunu acarsın ben oyunu açıyim yeter diyorsan 8 işini görür fakat hem oyunumu acayım hemde arka planda takılayım google chrome ... diyorsan min 16gb ram lazım 16 gb 3000mhz öneririm @heyymann
bu senin pcyi nasıl kullandıgına baglı artık 8gb yetmiyor kardeşim16
fazla bence ya bro 16 8 bile yeter belki 6 yeter
16 Daha İyi Benim İçin Daha İyi Grafik Felan Filan 2gb İle Değil Adam Öldürmek Silah Bile Alamadım 4 Günde Yüklendi Felan Sıkıntıya Girmek İstemiyorum16
fazla bence ya bro 16 8 bile yeter belki 6 yeter
16 ALICAM4 6 falan diyenler olmuş kardeşim sen beni dinle git en az 8 al bütçen yetiyosada 2 tane 8 al çift slot 8 yap yani bütçen varsa 16 al en iyi performan siçn
aynen kardesım 16 al çift slot 8 8 yapıp daha iyi performansda alabilirsin ama sana kalmış 16 çok iyi bir seçim16 ALICAM
ÇÜNKÜ RİSKE GİRMEK İSTEMİYORUM GRAFİK 4 GÜNDE FELAN İNDİ RİSKİ SEVMİYORUMaynen kardesım 16 al çift slot 8 8 yapıp daha iyi performansda alabilirsin ama sana kalmış 16 çok iyi bir seçim
reis grafik 4 günde indi diyorsun inme meselesi senin internetinin hızı ile ilgiliÇÜNKÜ RİSKE GİRMEK İSTEMİYORUM GRAFİK 4 GÜNDE FELAN İNDİ RİSKİ SEVMİYORUM