Aynen öyle ama bazı arkadaşlar hileden beter oynuyorlarHocam aimbota gerek yok wallhack bile yeter yaaa bende aşırı istiyorumm
Gelsin de kasılır oluruz. Yoksa hiç bir yerde yok hilesi...pubg ücretsiz olduğu için büyük ihtimalle hile de onaylı yada normal üyelere gelir gibi inşallah sadece süper üyelere gelmez yoksa yolumuz daha uzun
Bırak aimbotu sadece esp olsa bile insanlar hile olmayan oyuncuları sırf öldükleri için reportluyorlar hileden bu oyunda 1 defa hesap banı atarlar 2. defa basar hwıd banı. Kaldırırsın kaldırmasına ama nereye kadar? Esp ile oynadığını sezdikleri anda tak alırsın banı. Yani beyler bu oyunda ücretsiz hile yayınlansa bile anında tespit edilir edilmesede report sistemi ile ban çok iyi çalışıyor.Hiçbir şeyi beklemedim seni beklediğim kadar.
Haklısın ama... Pubg hafiften batıyor bence. Önce pcde lite vardı. Kapandı. İki maçta bir ban yiyordum ve yenisini açıyordum, çok zor bir iş değildi. Ekip ve sermaye ayırmak istemediler litea.Bırak aimbotu sadece esp olsa bile insanlar hile olmayan oyuncuları sırf öldükleri için reportluyorlar hileden bu oyunda 1 defa hesap banı atarlar 2. defa basar hwıd banı. Kaldırırsın kaldırmasına ama nereye kadar? Esp ile oynadığını sezdikleri anda tak alırsın banı. Yani beyler bu oyunda ücretsiz hile yayınlansa bile anında tespit edilir edilmesede report sistemi ile ban çok iyi çalışıyor.
Uzun lafın kısası internal güvensiz.
External bile güvensiz. Beklentileriniz yüksek olmasın.