S1F1R B1R
Seçkin Üye
menu gelıyor ama esp aım aclısmıyor sizdede varmı bı sorun
Ya kardesım seckın uye degılsın hıleyı kullanmıslıgın yok yorum kasmak ıcın yorum yazıyorsun.Nerden bılıyon fıxlenmedıgını ?fixlenmedi diye biliyorum
[QUOTE = "SarsılmazZz, post: 2255992, member: 188692"]
Either my brother, you are not a slack and you are not using the trick.
[/ QUOTE]
how can we solve the trick
Ya kardesım seckın uye degılsın hıleyı kullanmıslıgın yok yorum kasmak ıcın yorum yazıyorsun.Nerden bılıyon fıxlenmedıgını ?
Adamın amacı yorum kasmak senınde oldugu gıbı orda hıle konusunda yazanı bende gorebılıyorum anlık degıl o kullanan bırı olsa net bır bılgı verebılır degıl mı ? kullanmayan bır ınsan calısıp calısmadıgını nerden bılebılır kı ?Adam bilgisini paylaşmış neden bu kadar kaba davranıyorsun.
Forumda gördüğü ve hilenin konusundan gördüğü kadarıyla olduğu bilgisi kadarıyla yorum yapmış belki adam bu davranışın çok yanlış./
fix yedi galiba hacım. Bende de olmuyormenu gelıyor ama esp aım aclısmıyor sizdede varmı bı sorun
arkadaşa katılıyorum boş yorum yapmayın beyler ...Adamın amacı yorum kasmak senınde oldugu gıbı orda hıle konusunda yazanı bende gorebılıyorum anlık degıl o kullanan bırı olsa net bır bılgı verebılır degıl mı ? kullanmayan bır ınsan calısıp calısmadıgını nerden bılebılır kı ?
Adamın amacı yorum kasmak senınde oldugu gıbı orda hıle konusunda yazanı bende gorebılıyorum anlık degıl o kullanan bırı olsa net bır bılgı verebılır degıl mı ? kullanmayan bır ınsan calısıp calısmadıgını nerden bılebılır kı ?
Ben no recoil hiç çalısmıyorkı zatenGeçen bende esp çalıştı ama recoil çalışmadı.