seçkin üye indirebiliyor sadeceBeyler sizin kullandiginiz hilenin ozelligi ney acaba,bi arkadas paylasti sagolsun.Hedefin yakinligini gostermeyi kullaniyorum da,sizin kullandiginizda ne secenekler mevcut ve onayli uye indirebiliyormu?uyelik derecemizin ne olmasi gerekiyor.Simdiden vakit ayirdiginiz icin tesekkurler
onaylı üye indiremiyor seçkin olman lazım onun içinde bolca mesaj (yararlı bilgi vb. ) atman lazımBeyler sizin kullandiginiz hilenin ozelligi ney acaba,bi arkadas paylasti sagolsun.Hedefin yakinligini gostermeyi kullaniyorum da,sizin kullandiginizda ne secenekler mevcut ve onayli uye indirebiliyormu?uyelik derecemizin ne olmasi gerekiyor.Simdiden vakit ayirdiginiz icin tesekkurler
bot derken nasıl bot yaani knk ?Güncelleme geldi ve güncelleme ile bot gelmis. Başka bir değişiklik yok sanki
harbi mii yıllardır antreman için beklediğim botlar şükür bebot derken bildiğiniz bot lite da ve steam de olan. yeni başlayanlar çok zorlanıyor diye eklenmiş
pubg mobil sayfasına gidersen yardımcı olunur.Bişey sorabilirimiyim pubg mobile telefondan hile yapiliyormu
Özür dilerim kullanmayı bilmediğim için sordum teşekkür ederimpubg mobil sayfasına gidersen yardımcı olunur.