Pubg steam hack hileyi lobidemi açmalıyız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhaba arkdaslar bı kaç gun once steamda hıleyı çalsıtrıdm lobıde ıken hersey guzel mac sonu 7 kıll aldım ve unkowcheat dıe bı hata ıle oyundan attı oyuna gırmek ıstedgımde alışılmadık oyun tarzı nedeıyle 24 saat hesabınız engellendı dedı acaba sebebı nedır mac sonu attı cunku smdı hesabım acıldı (not: boş yorum yapanlar raporlancaktır lutfen konu ıle ılgılı yorum yapın)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Takım arkadaşların seni raporladıysa olabilir. Bana da olmuştu hile kullanmadığım halde.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
aynen yüksek ihtimal karşı takım senin takım aynı anda rapor atmıştır hesap incelenince açılır tavsiyem çok belli etme :))

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
benim bildiğim kadarıyla bir maçta 10 dan fazla rapor alırsan inceleniyor hesabın

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
merhaba arkdaslar bı kaç gun once steamda hıleyı çalsıtrıdm lobıde ıken hersey guzel mac sonu 7 kıll aldım ve unkowcheat dıe bı hata ıle oyundan attı oyuna gırmek ıstedgımde alışılmadık oyun tarzı nedeıyle 24 saat hesabınız engellendı dedı acaba sebebı nedır mac sonu attı cunku smdı hesabım acıldı (not: boş yorum yapanlar raporlancaktır lutfen konu ıle ılgılı yorum yapın)
1 vurdugun kişiler seni izlemiş ve rapor etmiş
Hileyle girdiginde 7 kill almamalısın bu gune kadar hilesiz kaç kil aldıysan onun 1. 2 fazlasını alıcaksın daha önceden oynayamıyodun nolduda 7 kil aldın olur.
2 hile saglam bypass yakalansaydı ban lanırdın
3 24 saat sonunda sana bir kere daha oyun hakkı vericekler aynı şekilde oynarsan ban
(BE) asla affetmez

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hileyle girdiginde 7 kill almamalısın bu gune kadar hilesiz kaç kil aldıysan onun 1. 2 fazlasını alıcaksın daha önceden oynayamıyodun nolduda 7 kil aldın olur.
3 24 saat sonunda sana bir kere daha oyun hakkı vericekler aynı şekilde oynarsan ban
(BE) asla affetmez
yanı birdaha boyle rapor alırsam 1 haftalık vermeyıp dırek sonsuz ban mı

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
(BE) asla affetmez
Aim açmış sın oyun içi gergin oynamayan bir oyuncusun ve n
acaba kaç rapordan sonra boyle atıyor ban ayrıca youtuberler nasıl ban yemıyor adamın 20 kılı var rapor yagmuruna tutuyorlardır
Canlı yayın yaptıgı için ispatı var ban atamazlar onlar sadece macro ve radar kullanır
Hileyle oynayınca 20 ne demek dostum liteyle mobille karıştırma steam bu her vurdugun adam olum kamerası na bakar ve rapor lar
Post automatically merged:

yanı birdaha boyle rapor alırsam 1 haftalık vermeyıp dırek sonsuz ban mı
Steam de haftalık olmaz direk banlancaksın
Hile kullandıgını rapor sistemindeki bot anladıgı için uzaklaştırdı aynı şekilde rapor alırsan ban atıcak suresız

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aim açmış sın oyun içi gergin oynamayan bir oyuncusun ve n
Canlı yayın yaptıgı için ispatı var ban atamazlar onlar sadece macro ve radar kullanır
Hileyle oynayınca 20 ne demek dostum liteyle mobille karıştırma steam bu her vurdugun adam olum kamerası na bakar ve rapor lar
Post automatically merged:

Steam de haftalık olmaz direk banlancaksın
Hile kullandıgını rapor sistemindeki bot anladıgı için uzaklaştırdı aynı şekilde rapor alırsan ban atıcak suresız
ozaman en fazla 5 kıl alcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...