Seçkin Üye
Arkadaşlar dünden beri bekliyorum halen hile güncellenmedi ne zaman hazır olacağıan dair bir yazı veya bilgi varmı?
ne zaman güncelleneceği hakkında bilgi vermiyorlar dostum ne zaman biterse yaniArkadaşlar dünden beri bekliyorum halen hile güncellenmedi ne zaman hazır olacağıan dair bir yazı veya bilgi varmı?
güncelleniyor girip baksanasezon 5 gelmediki daha nasıl güncellensin
Bro anında ban yiyecek olsan hile neden şuan sitede olsun ki direk kaldırırlar veya güncellerler ve şuan güncelleniyor bittikten sonra ban yeme vb. olayların yaşanacağını sanmambence steam için kullanma dostum anında ban yersin
güncelleniyor bro güncelleme bittikten sonra algılama olayının olacağını düşümüyorum.Bu hileyi uzun suerili kullanan varmı acaba oyun algılamasında korkuyorm hesap gider
cünkü başıma geldi dostum ücretli aldığım oyunu kullanamyorum şuanBro anında ban yiyecek olsan hile neden şuan sitede olsun ki direk kaldırırlar veya güncellerler ve şuan güncelleniyor bittikten sonra ban yeme vb. olayların yaşanacağını sanmam
memoryhackers sitesinden indirdiğin hile ile mi ?cünkü başıma geldi dostum ücretli aldığım oyunu kullanamyorum şuan
tabi bu kereste gibi kullanmazlarsa ban yemezlergüncelleniyor bro güncelleme bittikten sonra algılama olayının olacağını düşümüyorum.![]()
sanane kardeş paralıysa paralı paramı senmi veriyorsun yorum yapmak için yorum yapma raporluyorum hemen.Pubg'de hile kullanmamanı tavsiye ederim paralı oyun sonuçta.
kardeş hayırdır paramı senmi veriyorsun birader sanane paralıysa paralıhileyle steam de direk ban sebebidir. tavsiye etmem ücretsiz değil 80 Tl sonuçta