Çözüldü Pubg Steam hile açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba başlıkdada belirttiğim gibi hile aktif edildi diyor ama oyun ekranına gelmiyor script temp %temp% dosyalarını temizledim yine olmuyor thread stoping hatası alıyorum memory hacker bu konuyla alakalı bazı önerileri var inceledim ama thread stoping hatası çözümü onlardada mecvut değil anti virüs programları filanda kapalı lütfen yardımcı olurmusunuz rica etsem boş yorum yapanları şikayet ediceğim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba başlıkdada belirttiğim gibi hile aktif edildi diyor ama oyun ekranına gelmiyor script temp %temp% dosyalarını temizledim yine olmuyor thread stoping hatası alıyorum memory hacker bu konuyla alakalı bazı önerileri var inceledim ama thread stoping hatası çözümü onlardada mecvut değil anti virüs programları filanda kapalı lütfen yardımcı olurmusunuz rica etsem boş yorum yapanları şikayet ediceğim
genel sorun var hocam 2 gündür çözümü kimse bilmiyor

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Genel bir sorun kardeşim kimsede düzgün çalışmıyor crackleyen kişide hatanın çözümünü bilmiyor

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
cmd ekranı açılıyor hile aktif edildi diyor cmd ekranında ise thread stoping çıkıyor

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Şuan bir çok kişide aynı sorunu yaşamaktadır. Hileye güncelleme gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...