Pubg steam hile yardım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
selamun aleykum arkadaslar 3 gündur steam pubg hile kullanıyorum sadece esp acık tutmama ragmen head ozellıgı otomatıkmen acılıyor sureklı ve galıba dırek hs atıyor adamlara sıktıgımda bunun toptan kapatma yontemı falan yokmu. kapattıgım halde sureklı acılıp duruyor.. Oyunda defalarca kapatıyorum hal acılıyor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ayarlardan kaydetmeyi dene hem aimbot bölümünün altından hem de en baştaki kaydetme yerinden. Aimbot ayarında ilki kapalı kaldığı sürece çalışmaz. Eğer hala devam ediyorsa aimbot için tuş seçebiliyorsun oyunu oynarken kullanmadığın bir tuşa ayarlarsan basmadığın sürece aim kaymaz.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum ayalarını yapınca kapat ve sonra kaydet bir tuşa atama yaptısan ondanda otomatik oalrak çalısıyor olabilir bi gözden geçir istersen

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
aynen ayarlarını bi kontrol et. gözden kaçırdığın bir bölüm olabilir.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ayarlarim her zaman bu sekilde
Ayarlardan kaydetmeyi dene hem aimbot bölümünün altından hem de en baştaki kaydetme yerinden. Aimbot ayarında ilki kapalı kaldığı sürece çalışmaz. Eğer hala devam ediyorsa aimbot için tuş seçebiliyorsun oyunu oynarken kullanmadığın bir tuşa ayarlarsan basmadığın sürece aim kaymaz.
Hileyi ilk actigimda tum.ayarlar acik geliyor ama ben surekli herseyi kapatiyorum sadece esp açıyorum. Ama nu head her oyun icinde aciliyor neyden kaynaklaniyor bilmiyorum. Ve bu tus atama dediginz sey onu nasil.yapcam ben nerden yapcam?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aimbot Ayarları bölümünde Aim Tuş var onu rastgele bir tuş olarak ayarla. Ayrıca bir sorum olacak dostum sen hile exesini açtığında cmd ekranı mı geliyor yoksa oyunların yer aldığı bir liste mi geliyor karşına?

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
muhtemelen aimbot için seçtiğin tuş mouse button 1 falan olabilir ya da sürekli bastıgın bir tuş orayı kontrol etmen gerek

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
mouse 1 bos yerdeyken bastgımda acılmıyor ama adamla catıstıgımda head ozellıgı acılıyor
Post automatically merged:

Aimbot Ayarları bölümünde Aim Tuş var onu rastgele bir tuş olarak ayarla. Ayrıca bir sorum olacak dostum sen hile exesini açtığında cmd ekranı mı geliyor yoksa oyunların yer aldığı bir liste mi geliyor karşına?
bak ilk xfproject. exeyi acıyorum sonra https://ui.memoryhackers.org/game burdan pubg hilesini yüklüyom cmd baslatıllıyor falan hile acılınca sadece ac kapat ozellıkler var tus atama falan fılan yok kı fotograf yolluyom ama gelmıyor..

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
mouse 1 bos yerdeyken bastgımda acılmıyor ama adamla catıstıgımda head ozellıgı acılıyor

bak ilk xfproject. exeyi acıyorum sonra https://ui.memoryhackers.org/game burdan pubg hilesini yüklüyom cmd baslatıllıyor falan hile acılınca sadece ac kapat ozellıkler var tus atama falan fılan yok kı fotograf yolluyom ama gelmıyor..
oyun içerisinden insert tuşuna bas oradan ayarlayacaksın

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tamam ınsert ten herseyı ayarlıyorum onda sıkıntı yok. sıkıntı head ozellıgını kapatmama ragmen tekrar kendılıgınden acılıyor

tamam insert tusunu bılıyorum zaten ozellıklerı ordan acıp kapatıyorum. benım sorunum head özelligini kapatmama ragmen tekrar tekrar acılıyor oyun ıcersınde onu nasıl kapatabilirim diyorum. ve tus atama dedıgın sey onu nasıl nerden yapacaz.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
I would really like to be able to help you but I don't have technical knowledge for that

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Just check your settings. There may be a section you missed.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ayarlar bölümünden of konumuna getirdiğinde kapanması lazım hocam bende bir sorun olmuyor bende sadece esp açık oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk aımbotun etkınlestırmk ıcın dugmesı var onu degıstır yap belkı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...