Süper Üye
Hileyi ilk actigimda tum.ayarlar acik geliyor ama ben surekli herseyi kapatiyorum sadece esp açıyorum. Ama nu head her oyun icinde aciliyor neyden kaynaklaniyor bilmiyorum. Ve bu tus atama dediginz sey onu nasil.yapcam ben nerden yapcam?Ayarlardan kaydetmeyi dene hem aimbot bölümünün altından hem de en baştaki kaydetme yerinden. Aimbot ayarında ilki kapalı kaldığı sürece çalışmaz. Eğer hala devam ediyorsa aimbot için tuş seçebiliyorsun oyunu oynarken kullanmadığın bir tuşa ayarlarsan basmadığın sürece aim kaymaz.
bak ilk xfproject. exeyi acıyorum sonra https://ui.memoryhackers.org/game burdan pubg hilesini yüklüyom cmd baslatıllıyor falan hile acılınca sadece ac kapat ozellıkler var tus atama falan fılan yok kı fotograf yolluyom ama gelmıyor..Aimbot Ayarları bölümünde Aim Tuş var onu rastgele bir tuş olarak ayarla. Ayrıca bir sorum olacak dostum sen hile exesini açtığında cmd ekranı mı geliyor yoksa oyunların yer aldığı bir liste mi geliyor karşına?
oyun içerisinden insert tuşuna bas oradan ayarlayacaksınmouse 1 bos yerdeyken bastgımda acılmıyor ama adamla catıstıgımda head ozellıgı acılıyor
Post automatically merged:
bak ilk xfproject. exeyi acıyorum sonra https://ui.memoryhackers.org/game burdan pubg hilesini yüklüyom cmd baslatıllıyor falan hile acılınca sadece ac kapat ozellıkler var tus atama falan fılan yok kı fotograf yolluyom ama gelmıyor..
tamam ınsert ten herseyı ayarlıyorum onda sıkıntı yok. sıkıntı head ozellıgını kapatmama ragmen tekrar kendılıgınden acılıyoroyun içerisinden insert tuşuna bas oradan ayarlayacaksın
tamam insert tusunu bılıyorum zaten ozellıklerı ordan acıp kapatıyorum. benım sorunum head özelligini kapatmama ragmen tekrar tekrar acılıyor oyun ıcersınde onu nasıl kapatabilirim diyorum. ve tus atama dedıgın sey onu nasıl nerden yapacaz.oyun içerisinden insert tuşuna bas oradan ayarlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?