Süper Üye
Pubg steam Sadece esp kullanıp da banlanan oldu mu arkadaslar ? yada uzun süredir kullanan varmı banlanmadan.
yaklasık 2 aydır kullanıyorum daha banlanmadımPubg steam Sadece esp kullanıp da banlanan oldu mu arkadaslar ? yada uzun süredir kullanan varmı banlanmadan.
sen naı kulllandın seçkin üye olmadan?bende henuz ban yemedım
hocam ne ara kullandınsadece esp kullanırsan ban yemezsin
legit sekılde derken hocam daha acıklayıcı olabilir misiniz ? anlamadım cunkuLegit şekilde oynarsan sıkıntı olmaz.
hile fixlendigi için yemiş olabilirsiniz belkiabi ben 1 aydır falan kullanıyordum 1 ay önce ban yedim esp den ya belli etmediğm halde yedim ban arkdaşlar kullanmayın yazık olur paranıza pubg lite falan kullanın orda sıkıntı olmuyor
yani sadece radarı kullanman gerekiyor adamalrın yerlerini goruyorsun okadar. gerisi sana kalmıslegit sekılde derken hocam daha acıklayıcı olabilir misiniz ? anlamadım cunku
Post automatically merged:
hile fixlendigi için yemiş olabilirsiniz belki
hile fixlenmedi bir kere fixlense açamam bir kere boşa gider paranız kullanmazı tavsiye etmiyorum steamde anticheat cok iyilegit sekılde derken hocam daha acıklayıcı olabilir misiniz ? anlamadım cunku
Post automatically merged:
hile fixlendigi için yemiş olabilirsiniz belki
vallah ben radarı kapatmıs sadece esp acmısımyani sadece radarı kullanman gerekiyor adamalrın yerlerini goruyorsun okadar. gerisi sana kalmıs
kanka kesin bir görüş düşünce belirten olursa sen de bir kanıya varırsan bana da laşır mısın sana zahmetPubg steam Sadece esp kullanıp da banlanan oldu mu arkadaslar ? yada uzun süredir kullanan varmı banlanmadan.
3 gündür kullanıyorum suan da daha bsy yokkanka kesin bir görüş düşünce belirten olursa sen de bir kanıya varırsan bana da laşır mısın sana zahmet