Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar pubg steam hile arıyorum elinde olan varmı yada yardım edecek
Kardeşim Ücretsiz Hile çokta ilk maçta ban yersin paran da bosa giderMerhaba arkadaşlar pubg steam hile arıyorum elinde olan varmı yada yardım edecek
bende arıyorum epeydir bulamadım. site de ki de çalışmıyor o yüzden rez..Merhaba arkadaşlar pubg steam hile arıyorum elinde olan varmı yada yardım edecek
knk ne hilesi? güvenilir mi kaç aydır kullanıyorsun? ve nereden buldun site ismi vermeden ayrıca üstüme gelip '' Konuşma Başlat '' tıkla ve bana özelden detaylı yazabilirsin buraya da yaz ama site link vs atma. beklemedeyim ne hilesi merak ettim açıkcasıbende hile var fakat burdan nasıl verebilirim bilmiyorum
rezücretli güvenilir bulursan not düşer misin bende arıyorum
knk sana noldu ya hani vardı cevap bile vermedin bizebende hile var fakat burdan nasıl verebilirim bilmiyorum
konu ile ilgili mesaj atmadığın için yasak dostumkral 50 mesaj için buraya bunu yazdim eğer yasak ise lütfen uyarın
Sistem hileyi çok kısa sürede tespit ediyor . Bazen format atman bile işe yaramıyor. Hwid ban yiyorsun ve o pcden eğer özel programlar kullanmazsan birdaha steam pubg oynayamiyorsunnasıl ilk maçta banlıyorlar ?