Pubg (steam) Hilesi Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ayrlarca ucretsiz kullandın oylemı buradakınlerı kandırırsın sen haftada bir kndini guncelleyen vac korumalı bır oyun var ve sen ucretsız hıle kullanıyorsun kım paylaşır kards emegini aylarca hile yapcan sonra beleş vercen kullansınlar dıye her oyun guncellendınde hilen çalışmaz tamam hileyi kim guncelliyor snmı injekte ediyon ben guncel vac yasagını delmiş hile satıyorum emege saygı almak zorunda degil kmse gunluk 3 kişiye satıyorum yetermı tanımadıgın bırine sahtakar diyemessin bende apex pubg lite pubg steam mobil hepsı var ok

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ayrlarca ucretsiz kullandın oylemı buradakınlerı kandırırsın sen haftada bir kndini guncelleyen vac korumalı bır oyun var ve sen ucretsız hıle kullanıyorsun kım paylaşır kards emegini aylarca hile yapcan sonra beleş vercen kullansınlar dıye her oyun guncellendınde hilen çalışmaz tamam hileyi kim guncelliyor snmı injekte ediyon ben guncel vac yasagını delmiş hile satıyorum emege saygı almak zorunda degil kmse gunluk 3 kişiye satıyorum yetermı tanımadıgın bırine sahtakar diyemessin bende apex pubg lite pubg steam mobil hepsı var ok
Ücretsiz hile yok diyerek sahtekarlık yapma diyorum. Burda isim vermek yasak olmasa site ismi veririm. Adamlar aylardır ücretsiz şekilde sunuyor hileyi. Sana iyi keriz avlamalar kolay gelsin

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Blki dnme sürümü olarak tanıta blir sonra paralı olcak muhtemelen.
benim hilem gercek dostum sahtekarlık falan yok e postayla gonderiyorum
İkde bi sahtekar diyip durma gunahı boynuna. youtuba bir video atıcam yakında linkini buraya atarım

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Blki dnme sürümü olarak tanıta blir sonra paralı olcak muhtemelen.
benim hilem gercek dostum sahtekarlık falan yok e postayla gonderiyorum
İkde bi sahtekar diyip durma gunahı boynuna. youtuba bir video atıcam yakında linkini buraya atarım
Kardeş anlamıyorsun galiba ben senin hilede sahtekarlık yapıyorsun demiyorum. Piyasada ücretsiz hile yok deyip kendi hileni satmaya çalışman sahtekarlık. Piyasada birçok ücretsiz hile mevcut

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Bana sadece no recoil macro lazım. Macro spirit sitesinden indirdim 3 gün demo kullanma hakkı verdi. Çok beğendim ancak süresi bitti :( Silip kuruyorum ama nafile. Var mıdır bir yöntem tekrar kullanabileyim?

Üye
6 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ya sitenin adını verebiliyor muyuz bilmiyorum ama. ücretli hile satan güvenilir bir yer. ben pubg steam hilelerini oradan alıyorum hep. Ayrıca otomatik teslimat var. ödemenin ardından 3-5 dakika içinde siteden sana bildirim geliyo. indirip oynuyorsun süreli tabiki. Sitenin adı vmodz.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...