Hilesiz arkadaşımda vardı yanımda squad oynuyorduk o banlanmadı onunla alakası olduğunu düşünmüyorum hileyi oyun tespit ediyor game ban yedim zatenBeraber Girdiğiniz İçin Sende Belli Ettin Diye İkinizde Banlanmışsınızdır. Kullanmıyorum Uzun Zamandır Hileyi Zaten.
Öyle Demek İstedim Yanlış Anlamış Olabilirsin Sen Belli Ettiğin İçin Yanındaki Arkadaşınıda Yakalamışlardır. Başımıza Geldi Bizimde Duo da Arkadaşım Belli Ediyor Diye Bende BanlanmıştımHilesiz arkadaşımda vardı yanımda squad oynuyorduk o banlanmadı onunla alakası olduğunu düşünmüyorum hileyi oyun tespit ediyor game ban yedim zaten
aynen pubg hileyi tespit ediyor bencedepubg hileyi tespit etti ya ondan dolayı. dün bende banlandım cunku belli etmedigim halde gordugum adamları bıle vurmuyordum nerdeyse. cogu adamı gormezden gelıyordum sadece esp kullanıyordum bende.
direk steamden men ediliyorsun hocambu sitedeki hilleler vac ban almıyor deniliyor en fazla 24 saat banlandığı söyleniyor ne derece doğruluk payı var ??
pubgde 24 saat banı çok fazla report yersen alırsın onun dışında pubg hileyi tespit ettiği için direk steamden men ediliyorsunbu sitedeki hilleler vac ban almıyor deniliyor en fazla 24 saat banlandığı söyleniyor ne derece doğruluk payı var ??
belli etmediğin halde ban yiyorsan bunda bir sıkıntı vardırKullandıgın her hilede ban yeme şansın vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?