1.cisi cok nadir oluyor diğerini hic yaşamadım hocam
(ikinizi rapor ettim adamlara bak ya permi yok hala yazıyor utanmadan)Bu konuda bende atıcaktım ama atılmış #rez
Allah var herşeyi denedim güvenlik duvarını falan ağ ayarları hepsini kapattım anlamadım o sorunu .kardeşim 1. sorunda zaten sana güvenlik duvarını kapatmanı söyliyor ve driverlarını güncelle gibi birşey diyor galiba
Dosyaları doğrulamayı denedim. Driverlar güncel eminim. temp her pc açtığımda siliyorum . oyunla alakası olmadığını yukarda söyledim. 5.önerin için sağol bilmiyordum yükleniyordum yeniden başlatmaya teşekkürler.bro çok basit 1-Pubg dosyalarını doğrula 2-Driverlar güncel mi kontrol et 3-%temp% dosyasını sil 4-bunları yaptın mı hala olmadıysa oyunu sil yeniden yükle ve son olarak 5- pc nize fazla restart atmayın işlemci yoruluyor
Fps düşüşü ile ilgili bir sorunum yok. hile inject edildikten sonra çöküyor. otomatik olarak açılmasın diye özel Reg dosyasını kurdum. teşekkürlerHacım hilenin oyuna enjecti ile oyunda fark ettiğin üzere biraz fps düşüşü bile olabiliyor arkaplan'da çalışan başka programları da kapatmanı öneririm birde bilgisayar açıldığında otomatik olarak gerçek zamanlı koruma da açılıyor onu unutma sorun devam ederse desteğe yazmanı öneririm
yes, i was say (pubg steam)hey bro is this probleam with pubg pc
İlk önce birinci sorunu nasıl çözdüğünü açıklar mısın ? (Yaşayan arkadaşlar var onlara çözüm yolu olur.)1.Bu kutsal sorun ( ben bunu böyle çözdüm pc yeniden başlatıyorum açılığı gibi xfprojecti açıyorum sonra işte devam adımlar seri seri hata vermeden çalışıyor )
ERROR: Failed executing Method [1]. || Attempting Method [2]. ERROR: Failed to load driver! (Disable Antivirus/Firewall)
2.Tamam eywallah bunu çözdüm ama bu sefer de 1-2 maçta atıyor direkt olarak hiçbirşey demeden oyun çöküyor ( hilesizken asla ama asla bunu yapmıyordu)
3. Gereksiz yorum yapanları rapor edeceğim
türkçe yazma şansın var mı[QUOTE = "gncabar, post: 1994518, member: 177873"]
yes, i was say (pubg steam)
[/ QUOTE]
bro what is ur windows version and ur probleam still there or finished tell me
Post automatically merged:
[QUOTE = "gncabar, post: 1994518, member: 177873"]
yes, i was say (pubg steam)
[/ QUOTE]
hey bro do u have any discord
nasıl çözdun kardesım1.Bu kutsal sorun ( ben bunu böyle çözdüm pc yeniden başlatıyorum açılığı gibi xfprojecti açıyorum sonra işte devam adımlar seri seri hata vermeden çalışıyor )
ERROR: Failed executing Method [1]. || Attempting Method [2]. ERROR: Failed to load driver! (Disable Antivirus/Firewall)
2.Tamam eywallah bunu çözdüm ama bu sefer de 1-2 maçta atıyor direkt olarak hiçbirşey demeden oyun çöküyor ( hilesizken asla ama asla bunu yapmıyordu)
3. Gereksiz yorum yapanları rapor edeceğim
dostum eskiden paso yeniden başlatıp açmaya çalışıcna çalışıyordu şimdi o da tamemen gitti yine aynı hatada kaldım çözen birisi varsa yardımcı olabilir minasıl çözdun kardesım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?