Pubg Steam Sorunlarım (hile ile)

Aynı Sorunlar Sizde de var mı ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1.Bu kutsal sorun ( ben bunu böyle çözdüm pc yeniden başlatıyorum açılığı gibi xfprojecti açıyorum sonra işte devam adımlar seri seri hata vermeden çalışıyor )
ERROR: Failed executing Method [1]. || Attempting Method [2]. ERROR: Failed to load driver! (Disable Antivirus/Firewall)

2.Tamam eywallah bunu çözdüm ama bu sefer de 1-2 maçta atıyor direkt olarak hiçbirşey demeden oyun çöküyor ( hilesizken asla ama asla bunu yapmıyordu)

3. Gereksiz yorum yapanları rapor edeceğim :)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim 1. sorunda zaten sana güvenlik duvarını kapatmanı söyliyor ve driverlarını güncelle gibi birşey diyor galiba

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1.cisi cok nadir oluyor diğerini hic yaşamadım hocam
Bu konuda bende atıcaktım ama atılmış #rez
(ikinizi rapor ettim adamlara bak ya permi yok hala yazıyor utanmadan)

kardeşim 1. sorunda zaten sana güvenlik duvarını kapatmanı söyliyor ve driverlarını güncelle gibi birşey diyor galiba
Allah var herşeyi denedim güvenlik duvarını falan ağ ayarları hepsini kapattım anlamadım o sorunu .

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bro çok basit 1-Pubg dosyalarını doğrula 2-Driverlar güncel mi kontrol et 3-%temp% dosyasını sil 4-bunları yaptın mı hala olmadıysa oyunu sil yeniden yükle ve son olarak 5- pc nize fazla restart atmayın işlemci yoruluyor

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hacım hilenin oyuna enjecti ile oyunda fark ettiğin üzere biraz fps düşüşü bile olabiliyor arkaplan'da çalışan başka programları da kapatmanı öneririm birde bilgisayar açıldığında otomatik olarak gerçek zamanlı koruma da açılıyor onu unutma sorun devam ederse desteğe yazmanı öneririm

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bro çok basit 1-Pubg dosyalarını doğrula 2-Driverlar güncel mi kontrol et 3-%temp% dosyasını sil 4-bunları yaptın mı hala olmadıysa oyunu sil yeniden yükle ve son olarak 5- pc nize fazla restart atmayın işlemci yoruluyor
Dosyaları doğrulamayı denedim. Driverlar güncel eminim. temp her pc açtığımda siliyorum . oyunla alakası olmadığını yukarda söyledim. 5.önerin için sağol bilmiyordum yükleniyordum yeniden başlatmaya teşekkürler.

Hacım hilenin oyuna enjecti ile oyunda fark ettiğin üzere biraz fps düşüşü bile olabiliyor arkaplan'da çalışan başka programları da kapatmanı öneririm birde bilgisayar açıldığında otomatik olarak gerçek zamanlı koruma da açılıyor onu unutma sorun devam ederse desteğe yazmanı öneririm
Fps düşüşü ile ilgili bir sorunum yok. hile inject edildikten sonra çöküyor. otomatik olarak açılmasın diye özel Reg dosyasını kurdum. teşekkürler

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hey bro is this probleam with pubg pc

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "gncabar, post: 1994518, member: 177873"]
yes, i was say (pubg steam)
[/ QUOTE]
bro what is ur windows version and ur probleam still there or finished tell me
Post automatically merged:

[/ QUOTE]
hey bro do u have any discord

TR
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
windows güvenlik duvarını kaldır

✓ Prime Member
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende geçmiyor bu sorun ya yapabilen var mı

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aga temp deki dosyaları sil avast programı varsa kapa veya defender gene olmadıysa admine ulaş kanka :D

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
windowsunun güncel olduğundan emin ol

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
1.Bu kutsal sorun ( ben bunu böyle çözdüm pc yeniden başlatıyorum açılığı gibi xfprojecti açıyorum sonra işte devam adımlar seri seri hata vermeden çalışıyor )
ERROR: Failed executing Method [1]. || Attempting Method [2]. ERROR: Failed to load driver! (Disable Antivirus/Firewall)

2.Tamam eywallah bunu çözdüm ama bu sefer de 1-2 maçta atıyor direkt olarak hiçbirşey demeden oyun çöküyor ( hilesizken asla ama asla bunu yapmıyordu)

İlk önce birinci sorunu nasıl çözdüğünü açıklar mısın ? (Yaşayan arkadaşlar var onlara çözüm yolu olur.)
İkinci olarak oyun bende de crash veriyor ama net olarak 1-2 maçta değil bazen tek maçta bazen 4-5 maç sonra özellikle öldüğüm esnada shift tuşuna basıp aim kullanırken oluyor. Crash problemi senle veya sisteminle alakalı bir durum değil . İlerideki güncellemelerde çözülebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bilgisayarı antivırusle bastan taratıp temızlemen gereklı sonra guvenlık duvarını kapatıp denemen lazım

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
[/ QUOTE]
bro what is ur windows version and ur probleam still there or finished tell me
Post automatically merged:

[/ QUOTE]
hey bro do u have any discord
türkçe yazma şansın var mı

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI

nasıl çözdun kardesım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...