PUBG Steam yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hesabım 2019 aralık ayında banlanmıştı şuan farklı hesapda devam ediyorum fakat kafama takıldı yine Reocoil kodu kullanmıştım toplasanız 2-3 el atmışımdır ondada adam öldürememiştim diye hatırlıyorum sonra kullanmadım 1-2 el daha maç attım recoilsiz oyuna bir kaç gün girmemiştim girdiğimde böyleydi
Şimdi bakıyorum hile kullanan adamlar Tarih felan yazıyor bir ay felan banlanır ESP felan kullananlar ben 1-2 el recoil kullandım ondada adam vuramadım :D rapor yediğimide sanmıyorum ne iş bu bilen varmı Nicki,mi hatırlamıyorum ban yiyen itiraz edicem ama eski steam hesap adı yeterli olurmu
(Geri alabilirsem Hileyi bu Hesapla yapacağım Hakkıyla ban yicemsem yiyim) oyuzden peşine düştüm çünkü bişi yapmadım :)

JwzQoS.png

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeşim yaptığn hile ya tespit edlimiştir yada hileyi yaptığın pc den dolayı ban yemiştir

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim yaptığn hile ya tespit edlimiştir yada hileyi yaptığın pc den dolayı ban yemiştir
Pubg Mobile Hilesi C kalsöründe Birtane dosya oluşturuyor onu oluşturduqu zaman steam pubgye girmiyor Cden sildiğim zman giriyordu belkide onla alakalıda olabilme şansı varmı Oluşan dosya adıda kprocesshacker.sys

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Pubg Mobile Hilesi C kalsöründe Birtane dosya oluşturuyor onu oluşturduqu zaman steam pubgye girmiyor Cden sildiğim zman giriyordu belkide onla alakalıda olabilme şansı varmı Oluşan dosya adıda kprocesshacker.sys
tespit edilen hileyi ne olursa olsun kullanma cünkü ban kaçınılmaz olur başka bir hile bulman gerek :(( forumda gerçekten iyi hileler var istersen bak )

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hocam geçmiş olsun ama hileyle oynadıysan bypass yapmada ban yersin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bi kere hileyle giriş yaptığında owervaca düşüyor kardeşim ban atıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam geçmiş olsun ama hileyle oynadıysan bypass yapmada ban yersin
bypassla alakalı yardımcı olurmusun bazen hile geliyor ben bypass muhabbetini biliyorum oyuzden açmıyorum hileyi ama yapamıyorum
Post automatically merged:

bi kere hileyle giriş yaptığında owervaca düşüyor kardeşim ban atıyorlar
Mesela 1 kere girdim eninde sonunda banmı atıyolar 1 gun sonra veya 1-2 hafta sonra

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bypassla alakalı yardımcı olurmusun bazen hile geliyor ben bypass muhabbetini biliyorum oyuzden açmıyorum hileyi ama yapamıyorum

Mesela 1 kere girdim eninde sonunda banmı atıyolar 1 gun sonra veya 1-2 hafta sonra
bende baypaas arıyorum parayla satın alcam satan vs varmı

elinde sonunda atıyorlar bir süresini bilmiiyorum kardeşim

ne mutlu türküm diyene
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ksprohacker. di yanlis hatirlamiyorsam
Boyle bir dosya varmi cdiskinde kontrol et eski dayali bi dosya kaldiysa sistem algiliyor onu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun öncelikle Pubg Mobile hilesi kullandıysan daha önceden ve ban yediysen oda tetikliyor aynı sorun bedede vardı ve Steam Üzerinden Ban yediysen bu kaldırılcağını sanmıyorum

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Banlanmaların kabaca 80% falan hep recoil yüzündendir. Bu her oyunda böyle. O yüzden hiç bir oyunda no recoil açmayın.

5

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Recoil çok net yakalanıyor sisteme. makrolar vs dahil.

Alışkanlıkların En Güzeliydin
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Report yemen den ziyada bence hilen tespit edilmiştir

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
tespt edılen hılelerın yanında zaten fıx yazar arkadaslar lutfen ona dıkkat edelım

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
BAN kalkmaz kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...