Seçkin Üye
Pubg Mobile Hilesi C kalsöründe Birtane dosya oluşturuyor onu oluşturduqu zaman steam pubgye girmiyor Cden sildiğim zman giriyordu belkide onla alakalıda olabilme şansı varmı Oluşan dosya adıda kprocesshacker.syskardeşim yaptığn hile ya tespit edlimiştir yada hileyi yaptığın pc den dolayı ban yemiştir
tespit edilen hileyi ne olursa olsun kullanma cünkü ban kaçınılmaz olur başka bir hile bulman gerekPubg Mobile Hilesi C kalsöründe Birtane dosya oluşturuyor onu oluşturduqu zaman steam pubgye girmiyor Cden sildiğim zman giriyordu belkide onla alakalıda olabilme şansı varmı Oluşan dosya adıda kprocesshacker.sys
bypassla alakalı yardımcı olurmusun bazen hile geliyor ben bypass muhabbetini biliyorum oyuzden açmıyorum hileyi ama yapamıyorumhocam geçmiş olsun ama hileyle oynadıysan bypass yapmada ban yersin
Mesela 1 kere girdim eninde sonunda banmı atıyolar 1 gun sonra veya 1-2 hafta sonrabi kere hileyle giriş yaptığında owervaca düşüyor kardeşim ban atıyorlar
bende baypaas arıyorum parayla satın alcam satan vs varmıbypassla alakalı yardımcı olurmusun bazen hile geliyor ben bypass muhabbetini biliyorum oyuzden açmıyorum hileyi ama yapamıyorum
Post automatically merged:
Mesela 1 kere girdim eninde sonunda banmı atıyolar 1 gun sonra veya 1-2 hafta sonra
elinde sonunda atıyorlar bir süresini bilmiiyorum kardeşimbypassla alakalı yardımcı olurmusun bazen hile geliyor ben bypass muhabbetini biliyorum oyuzden açmıyorum hileyi ama yapamıyorum
Post automatically merged:
Mesela 1 kere girdim eninde sonunda banmı atıyolar 1 gun sonra veya 1-2 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?