En ama en düşükte diyorum daha aşağısı yok ???ayarları düşür steam dosyalarını doğrula sürücüler güncel mi diye bak
Nereden bakacağım ? sistemle çok bir bilgim yok o yüzden konu açtım discord falan gelirseniz bi yardımcı olun lütfenCpu-Gpu kullanımların ne durumda ?
Msi afterburner kullanıyorum ben fakat windows görev yöneticisi de gösteriyor. Msi afterburner ile bir süre oyun oyna sonrasında oyundan çıkmadan alt-tab ile msi dan gpu ve cpu usage bölümlerinin ekran görüntüsünü at.Nereden bakacağım ? sistemle çok bir bilgim yok o yüzden konu açtım discord falan gelirseniz bi yardımcı olun lütfen
Tamamdır.Msi afterburner kullanıyorum ben fakat windows görev yöneticisi de gösteriyor. Msi afterburner ile bir süre oyun oyna sonrasında oyundan çıkmadan alt-tab ile msi dan gpu ve cpu usage bölümlerinin ekran görüntüsünü at.
İnternette msi afterburner osd gösterge rehberi diye atarırsan da sana yardımcı oalcak kaynak bulabilirsin link paylaşamıyorum. O şekilde de oyun içinden takip edebilirsin.Tamamdır.
Oyun pubg işte anlaması zor olmasa gerek .dostum oynadıgın oyunu belırtmemıssın bulmadım baktım baktım. sımdı 8 gb ramm demısler ama surda bır yanlıslık var arkadaslar her zmn uyarıyoruz 8x2 16 gb ram tek 16 nın yapacagından daha fazlka verı cozumluyor bunun hıcbır zamn unutmayın 16x2 kullanmamızın sebebı zaten bu oluyor tam olrak.
kanka nasıl belirtmemişim kusura bakma ama körmüsün nesin ? PUBG dedim koskocaman başlığa adamı sinir etmeyemi çalışyıorsun anlamadım ki.?dostum oynadıgın oyunu belırtmemıssın bulmadım baktım baktım. sımdı 8 gb ramm demısler ama surda bır yanlıslık var arkadaslar her zmn uyarıyoruz 8x2 16 gb ram tek 16 nın yapacagından daha fazlka verı cozumluyor bunun hıcbır zamn unutmayın 16x2 kullanmamızın sebebı zaten bu oluyor tam olrak.
cok ozur dılerım dostum senden 10 yas buyugum ve bana kormusun dedın ya helal olsun sana neyse problemını cozelım sımdı.kanka nasıl belirtmemişim kusura bakma ama körmüsün nesin ? PUBG dedim koskocaman başlığa adamı sinir etmeyemi çalışyıorsun anlamadım ki.?