Pubg Steam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
microsoft storede yok oyun 1-2 oyun hala paralı aldığın şey deneme süresi bi ara tüm eski cs oyunlarınada yapmışlardı half life falan

Üye
9 HİZMET YILI
Evet 4 gün duracakmış sadece 4 gün sonra giriş sağlanamayacak %50 indirim yapıldı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Gta v sürümünde destansı oyunlar taklit ediyor gibi hissediyorum, ama zaten oyunun sahibiyim peki anlamı nedir?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kütüphanede olsa bile 4 gün sonra kalkacak hep sende kalsa hangi beyinsiz 43 tl verir mantıken konuyu açan arkadaş yanlış bilgilendiriyor 3 gün sonra oyun kütüphaneden kalkacak

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
NE ANLADIM BEN O İŞTEN KALICI OLMADIKTAN SONRA
kanka olayın mantığı hiç oynamamış olanlar varsa hala steam pubg denesin kafası belki alırlar falan filan
Post automatically merged:

ö.d hocam zaten ben gibi kütüphanesinde olanlar bile artık oyunu kaldırıyor oyun iyice sonlara başladı
bu oyuna bile bot eklediler oyun bitikleri oynuyor zaten çok haklısın kardo ben 1 hafta önce yer kapladığı için kaldırdım pc'den canım isteyince 3-4 el mobile atıp çıkıyorum

exx

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pubg aldım bile benide ekleyin exx ismim

Cheating is good when you are not caught
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
dude.. the game is free for only 4days. Stop day dreaming. You can buy it for 50% off anyway, then the game is yours. Imagine it is only 50% off since a very long time. Pay and play everyone and dont miss inform others.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Haftada sadece 4 gün ücretsiz oluyor o günler oynayabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...