Süper Üye
microsoft storede yok oyun 1-2 oyun hala paralı aldığın şey deneme süresi bi ara tüm eski cs oyunlarınada yapmışlardı half life falanhayır bak internette bulduğum bir metini atayım sana;
Battle Royale türünün en çok oynanan oyunlarından olan PUBG, Microsoft Store'da kısa bir süre için ücretsiz oldu. Battle Royale türünün en çok oynanan oyunlarından olan PUBG, Microsoft Store'da kısa bir süre için ücretsiz oldu. Oyunu ücretsiz olarak aldıktan sonra tamamen sizin oluyor.
reyis ben olsam 3 gün için indirmesdimbeyler sadece 4 gün diye biliyorum sizde kalmıyor diye duydum.
microsoft neyapmaya çalışıyor anlamadımEvet 4 gün duracakmış sadece 4 gün sonra giriş sağlanamayacak %50 indirim yapıldı
BANADA ÖYLE GELİYOR SAYGILARIMLAGta v sürümünde destansı oyunlar taklit ediyor gibi hissediyorum, ama zaten oyunun sahibiyim peki anlamı nedir?
BENDE ZANEDİYOMKİ HEP BİZDE KALACAK SAUL REYİSkütüphanede olsa bile 4 gün sonra kalkacak hep sende kalsa hangi beyinsiz 43 tl verir mantıken konuyu açan arkadaş yanlış bilgilendiriyor 3 gün sonra oyun kütüphaneden kalkacak
aynen kalmıyor sadece 4 gün free brobeyler sadece 4 gün diye biliyorum sizde kalmıyor diye duydum.
NE ANLADIM BEN O İŞTEN KALICI OLMADIKTAN SONRAaynen kalmıyor sadece 4 gün free bro
ö.d hocam zaten ben gibi kütüphanesinde olanlar bile artık oyunu kaldırıyor oyun iyice sonlara başladıBENDE ZANEDİYOMKİ HEP BİZDE KALACAK SAUL REYİS
kanka olayın mantığı hiç oynamamış olanlar varsa hala steam pubg denesin kafası belki alırlar falan filanNE ANLADIM BEN O İŞTEN KALICI OLMADIKTAN SONRA
bu oyuna bile bot eklediler oyun bitikleri oynuyor zaten çok haklısın kardo ben 1 hafta önce yer kapladığı için kaldırdım pc'den canım isteyince 3-4 el mobile atıp çıkıyorumö.d hocam zaten ben gibi kütüphanesinde olanlar bile artık oyunu kaldırıyor oyun iyice sonlara başladı
BENCEDE ÖYLE DENESİNLER SONRA ALSINLAR DİYE YAPTILAR DORU SÖYLÜYONkanka olayın mantığı hiç oynamamış olanlar varsa hala steam pubg denesin kafası belki alırlar falan filan
BEN OLSAM İNDİRMEZDİM ZATEN KALDIRMAZ HERKESİN BİLGİSAYARIö.d hocam zaten ben gibi kütüphanesinde olanlar bile artık oyunu kaldırıyor oyun iyice sonlara başladı
yanlış bilgilendiriyorsun milleti umutlandırma kesin bilgi 4 gün sonra o oyun senin kütüphaneden kalkacak millete yanlış bilgi veriyorsun4 güne kadar indirirsen senindir
doru söylüyorsun reyis ewlyanlış bilgilendiriyorsun milleti umutlandırma kesin bilgi 4 gün sonra o oyun senin kütüphaneden kalkacak millete yanlış bilgi veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?