Pubg Steam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hayır bak internette bulduğum bir metini atayım sana;
Battle Royale türünün en çok oynanan oyunlarından olan PUBG, Microsoft Store'da kısa bir süre için ücretsiz oldu. Battle Royale türünün en çok oynanan oyunlarından olan PUBG, Microsoft Store'da kısa bir süre için ücretsiz oldu. Oyunu ücretsiz olarak aldıktan sonra tamamen sizin oluyor.
microsoft storede yok oyun 1-2 oyun hala paralı aldığın şey deneme süresi bi ara tüm eski cs oyunlarınada yapmışlardı half life falan

Üye
9 HİZMET YILI
Evet 4 gün duracakmış sadece 4 gün sonra giriş sağlanamayacak %50 indirim yapıldı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Gta v sürümünde destansı oyunlar taklit ediyor gibi hissediyorum, ama zaten oyunun sahibiyim peki anlamı nedir?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kütüphanede olsa bile 4 gün sonra kalkacak hep sende kalsa hangi beyinsiz 43 tl verir mantıken konuyu açan arkadaş yanlış bilgilendiriyor 3 gün sonra oyun kütüphaneden kalkacak

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    281.3 KB · Görüntüleme: 36
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
NE ANLADIM BEN O İŞTEN KALICI OLMADIKTAN SONRA
kanka olayın mantığı hiç oynamamış olanlar varsa hala steam pubg denesin kafası belki alırlar falan filan
Post automatically merged:

ö.d hocam zaten ben gibi kütüphanesinde olanlar bile artık oyunu kaldırıyor oyun iyice sonlara başladı
bu oyuna bile bot eklediler oyun bitikleri oynuyor zaten çok haklısın kardo ben 1 hafta önce yer kapladığı için kaldırdım pc'den canım isteyince 3-4 el mobile atıp çıkıyorum

exx

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pubg aldım bile benide ekleyin exx ismim

Cheating is good when you are not caught
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
dude.. the game is free for only 4days. Stop day dreaming. You can buy it for 50% off anyway, then the game is yours. Imagine it is only 50% off since a very long time. Pay and play everyone and dont miss inform others.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Haftada sadece 4 gün ücretsiz oluyor o günler oynayabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...