PUBG tarzı FPS oyunu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
FPS PUBG tarzı oyun tavsiyesi yapabilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Mobil için Ciritical ops diye bir oyun vardı onu oynuyordum eskiden hala oynanabilir durumda diye duydum. PC için pek tavsiye veremiyorum. Vereceğim örnekleri kesin biliyorsundur.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
PUBG Fps oyun olarak geçmiyor, fps oyun örnekleri : valorant | cs2 | the finals | rainbow six siege
PUBG Battle royale olarak geçiyor. Battle Royale oyun örnekleri : Apex Legends | Fortnite | Call of duty warzone

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Rainbow oynayabilirsin
Apex oynayabilirsin
The Finals oynayabilirsin onun haricinde
Etrafta loot yap adam öldür silah lootla falan tarzında en iyi oyun Escape From Tarkow olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
warface oyunu var fps tadında görevler filan oluyor özel harekat görevleri önceden crytek almıştı türkçe destekli

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
direkt pubg benzeri istiyosan apex legends veya cod öneririm biraz daha farklı istiyorsan the finals bakabilirsin

100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
  1. Call of Duty: Warzone: Bu oyun, PUBG tarzında geniş bir haritada yoğun çatışmalar sunuyor. Üstelik ücretsiz!
  2. Fortnite: Renkli grafikleri ve dinamik oynanışıyla eğlenceli bir seçenek. İnşa etme mekaniği de oyunu farklı kılıyor.
  3. Apex Legends: Takım tabanlı bir battle royale deneyimi arıyorsan, Apex Legends harika bir seçenek. Karakterlerin özel yetenekleri de oyunu renklendiriyor.
  4. PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG): Elbette, PUBG kendisi de bu tarzın öncülerinden. Büyük haritalar, çeşitli silahlar ve taktiksel oynanışıyla tanınıyor.
Bu oyunlardan herhangi biri, PUBG tarzında bir FPS deneyimi arayanlar için harika bir seçenek olabilir. 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...