zaten o kardeşimarkadaşlar birde bu tencent programında emulator tespil edildi hatasınada çözüm bulabilirmisiniz ?
hı öylemi bu ld playerde çözüm bulunmuştu orada dosyayı atmak istedim ama kurulum dosyalarını bulamadım atamadımzaten o kardeşim
LD Player’ı ilk kez kurunca önce çalıştırman gerekiyor daha sonra indirdiğin ByPass’lı system.vmdk’yı vms/leidian0 klasörüne kopyalaman gerekiyor.hı öylemi bu ld playerde çözüm bulunmuştu orada dosyayı atmak istedim ama kurulum dosyalarını bulamadım atamadım![]()
yok LD Player e değil bu windows tencent teki pubg ye kankaLD Player’ı ilk kez kurunca önce çalıştırman gerekiyor daha sonra indirdiğin ByPass’lı system.vmdk’yı vms/leidian0 klasörüne kopyalaman gerekiyor.![]()
He Mobil Oyunda be var onu bypasslamışNasıl Bybass ? Battleye mi
Tencent Gaming Buddy ile LD Player'ın dosyaları aynı olamaz zaten böyle bir şey yaptığına inanamıyorumyok LD Player e değil bu windows tencent teki pubg ye kanka![]()
yok aynı değilde belki dedim yaniTencent Gaming Buddy ile LD Player'ın dosyaları aynı olamaz zaten böyle bir şey yaptığına inanamıyorum![]()
Bu Tencent Gaming Buddy için olan ByPass yöntemi diğeri LD Player içindi.yeni bypass'mı eskisine ne oldu ?