zaten o kardeşimarkadaşlar birde bu tencent programında emulator tespil edildi hatasınada çözüm bulabilirmisiniz ?
hı öylemi bu ld playerde çözüm bulunmuştu orada dosyayı atmak istedim ama kurulum dosyalarını bulamadım atamadımzaten o kardeşim
LD Player’ı ilk kez kurunca önce çalıştırman gerekiyor daha sonra indirdiğin ByPass’lı system.vmdk’yı vms/leidian0 klasörüne kopyalaman gerekiyor.hı öylemi bu ld playerde çözüm bulunmuştu orada dosyayı atmak istedim ama kurulum dosyalarını bulamadım atamadım
yok LD Player e değil bu windows tencent teki pubg ye kankaLD Player’ı ilk kez kurunca önce çalıştırman gerekiyor daha sonra indirdiğin ByPass’lı system.vmdk’yı vms/leidian0 klasörüne kopyalaman gerekiyor.
He Mobil Oyunda be var onu bypasslamışNasıl Bybass ? Battleye mi
Tencent Gaming Buddy ile LD Player'ın dosyaları aynı olamaz zaten böyle bir şey yaptığına inanamıyorumyok LD Player e değil bu windows tencent teki pubg ye kanka
yok aynı değilde belki dedim yaniTencent Gaming Buddy ile LD Player'ın dosyaları aynı olamaz zaten böyle bir şey yaptığına inanamıyorum
Bu Tencent Gaming Buddy için olan ByPass yöntemi diğeri LD Player içindi.yeni bypass'mı eskisine ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?