- Yasaklandı
Banlı Üye
kankam bu ayarları yapınca direcxt ayarı mesela hile injekt edilmiyor o yüzden pek bir işie yaramaz gibi oto ayarı
işime yaradı teşekkür ederim bende 90 fps var da akıcı 90 fps mi yapayım yoksa ayarları aynısı gibi mi yapayım
Selamlar bazı üyeler benden oyun aylarımı ve fps nasıl artırırım diye sormuşlardı
oyunun en iyi ve stabil calışmasını saglayan ve yüksek fps drop kasma olmuyan ayarlar
AYARLAR
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 13554
Ekli dosyayı görüntüle 13552
Ekli dosyayı görüntüle 13551
Ekli dosyayı görüntüle 13553
yıllar sonra tekrar karsima cikiyor
Selamlar bazı üyeler benden oyun aylarımı ve fps nasıl artırırım diye sormuşlardı
oyunun en iyi ve stabil calışmasını saglayan ve yüksek fps drop kasma olmuyan ayarlar
AYARLAR
akıllı mod hangisiEn iyi ayar bana göre akılı x modu önnerim
hilelerle oynamanızı sağlayacağı için akıllı modu x'i yönlendirmek için değiştirmenizi tavsiye ederim, ancak hileler olmadan oynarsanız akıllı moddan uzak tutun.
dostum cok sağol bu kadar ayar verdiğin için
AYARLAR
kare hızını arttır kendine göre kare hızı fps gibidir yani ping gibide düşünebilirsin o yüzdne@#Eq1NoX
Kare Hızı Ayarını Düşükten Üstü Yapınca Fps im artıyor fakat aimi farklı yerlere çevirirken takılma gibi birşey oluyor nedendir acaba ? bilginiz varmı.
iyi oyunlar dilerim dostum10 yıllık emektar pcde pubgye başlama zamanı
harbi ya umarım gelir gelirse varya offfffffyenileri gelmeli bunların