Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Nice bro eyvallah

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
beyler pubg güncelledim ve ekrandaki herşey büyü ve buda kasmasına neden oluyor önceden kücüktü kasmıyordu nasıl kücültürüm

Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Denendi yükseldi. Teşekkürler hocam +1

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ufak bir sorunum var yardımcı olur musunuz?

Tencent Emülator de formattan önce 55-60 FPS alıyordum hile açınca 30-40 FPS oluyordu. Ayarlarımın fotoğraflarını çektim format attım ayarları tekrar yaptım bilgisayarda driverlerden başka kurulu hiç birşey yok oyuna giriyorum hilesiz 30 FPS maksimum 40 fps alıyorum ile açınca 15 FPS e düşüyor bu seferde oynayamıyorum. Sorun ne anlamadım başka ayarmı vardı oyun ayarlarını da yaptım eskisi gibi onun dışında başka ayar yaptığımı hatırlamıyorum. Bu emülator ile alakalı değil sanırım bilgisayardan da ayar yapılıyorsa yardımcı olun lütfen.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pubg Mobile için hileyi uzun zamandır kullanıyorum ban vs herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak bir sorun var pubg mobile için kurduğumuz hileyi, silsek bile pubg lite o dosyaları 3.part olarak algılıyor ve oyunu açmıyor. bu hile dosyalarını tamamen silip mobil oynuyacağımız zaman tekrar kurma ihtimalimiz varmı? biri yardımcı olabilir mi kime nerden ulaşacağımı bilemedim.

Üye
7 HİZMET YILI
Fps yı artırmak msconfıg ı den ayarlama yapmalısınız gereksız programlar veya kullanmadıgınız programları fps daha cok yukseltır

Üye
7 HİZMET YILI
adamları iskelet şeklinde görüyorum bunu nasıl düzeltecfeğim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kare hızını aşırı yapmak oldukça mantıklı . Bu kasmayı %50 oranında azaltan bir seçenek tabi bilgisayarınız iyiyse. Onun dışında ben Direct - X modunda tercih ediyorum daha akıcı oldugunu düşünüyorum deneyebilirsiniz. Ve Anti-Aliasing seçeniğini ultra olarak kullanıyorum.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
#RedBuff hocam size bir sorum olacak pubg mobile aim mh deki dosyaları tencent free fire enjekte edip kullanabilir miyiz.
Ve nasıl enjekte edilir yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
anladım bro sagolasın bide bana pubg hilesini tw den yaparmısın sana zahmet ?

:rem::rem::rem::rem::rem::rem:

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ne kadar düşük yaparsan yap kasıyor :D ama yararlı biraz düzeliyor