Onaylı Üye
Uc hilesi var diye duydum bir şey bilenleniniz var mı bu konu hakkında ?
Öyle bir olay olsa para verenler mal mı o zaman yok öyle birşey tabiki![]()
Bir bakıyım ona.Krdşim bu yok diyenler youtubeye bakabilirmi al atayım bi video programıda var adamın çalışıyor Ben aldım
Krdşim bu yok diyenler youtubeye bakabilirmi al atayım bi video programıda var adamın çalışıyor Ben aldım
İlkten senin gibi düşündüm 50 tl verdim ama pişman olmadı kullanıyodum 1 kere ne olacka olmaz falan dedim oldu arkadaşda denedi ondada oldu yani ben memnumum ?O programlar scam değil mi olumBizim forumun kerizleri gidip satın almasın bir de babasından dayak yer bi ton sonra
Yaw verdğin youtuberde paralı istiyor reisİlkten senin gibi düşündüm 50 tl verdim ama pişman olmadı kullanıyodum 1 kere ne olacka olmaz falan dedim oldu arkadaşda denedi ondada oldu yani ben memnumum ?
Adam uc hilesinden bahsetmiş başka bir hileden değil sen neden olayı karıştırıyorsun ki ?Kardeşim öyle bir şey yok ama olmadığının açıklaması çok saçmaPara verenler mal mı diyosun da millet gidip uçma hilesi açıyor aimbot açıyor emeğiyle sıkmaya çalışanlar mal mı ? Bu aimbot hilesi olmadığının açıklaması mı peki
![]()
Reis ben öğrenciyim cebimde çok parayla gezmiyorum allaha şükür paramı çıkarıyorum ama buna emin olmadan da verilmez 50 tl.İlkten senin gibi düşündüm 50 tl verdim ama pişman olmadı kullanıyodum 1 kere ne olacka olmaz falan dedim oldu arkadaşda denedi ondada oldu yani ben memnumum ?
ula uc kekini kullanıyorum diye arkadaş benide bi görebilcenmi ya 600uc cik ?
bu dolandırıcı zaten 1 2 saat önce konu açıldı bu adamla ilgili metin2 de filan hile yapıyorum diyorda yalanKrdşim bu yok diyenler youtubeye bakabilirmi al atayım bi video programıda var adamın çalışıyor Ben aldım