Çözüldü Pubg Ücretsiz Nasil indiririm ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Pubg Steam Versiyonunu bir şekilde ücretsiz indirebilirmiyim şimdi para da vermek istemiyorum sistem kaldirmaz filan

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bedava yok. Sistemin özelliklerini YouTube yaz oradan videolar falan bulursun belki ya da sistemini söyle ben sana söylüyorum kaldirir mi kaldırmaz mı diye

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Pubg Steam Versiyonunu bir şekilde ücretsiz indirebilirmiyim şimdi para da vermek istemiyorum sistem kaldirmaz filan

bildiğim kadarıyla bunun herhangi bir yolu yok oyun internet istediğinden dolayı o yüzden para vermen gerek :/ ama 2 saat üzeri ve 14 gün üzeri geçmez ise iade edebilirsin yani bişey kaybetmezsin dene istersen

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bedavaya olmaz o iş
Post automatically merged:

Ve ufak paralara satan sitelerde güvenmeyin

Son düzenleme:
Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
belırlı sıtelerde sıstemın karsılayıp karsılamayacanı karsılastırabılırsun ordan halledebılırsın dıger turlu zor

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ücretsiz edinmenin bir yolu yok ama şu sıralar indirime giriyor bir araştır istersen. hem ücretsiz bulduğun tam randıman vermez. yukarıdaki arkadaşın attığı siteden kontrol et bence ona göre al.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Pubg Lite deneyebilirsin, steam versiyona ücretsiz bir şekilde kullanman mümkün değil ne yazık ki.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Steam'dan satın alıp oyunu indirip kurduktan sonra sistemin oyunu kaldırmadıysa belirli bi süresi var o süre içerisinde iade edersen kabul ediyorlar. ve yapmış olduğun ödemeyi hesabına geri yatırıyorlar ama iade süresini biraz uzun tutuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...