PUBG ve COD emülatör önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
game loop iyi aga bi tane app kullandım banlandım 1 günlük ama fpsım baya iyiydi

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
  1. BlueStacks: BlueStacks, en yaygın kullanılan Android emülatörlerden biridir. PUBG ve COD gibi oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir. Hızlı ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Oyun performansı ve grafik kalitesi açısından tatmin edici sonuçlar sunar. BlueStacks'in sürüm güncellemeleri düzenli olarak yapıldığından oyunların daha iyi optimize edilmiş versiyonlarını kullanabilirsiniz.
  2. LDPlayer: LDPlayer, PUBG ve COD gibi oyunlar için özel olarak optimize edilmiş bir Android emülatördür. Yüksek performansı sayesinde akıcı bir oyun deneyimi sunar. Oyun kontrollerini kolayca yapılandırabilir ve klavye-mouse kombinasyonunu kullanabilirsiniz. Ayrıca, birden fazla oyunu aynı anda çalıştırma ve çoklu hesap yönetimi gibi özellikleri de destekler.
Her iki emülatör de ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir. PUBG ve COD gibi yoğun grafikli oyunları emülatör üzerinde oynarken, bilgisayarınızın sistem gereksinimlerine dikkat etmeniz önemlidir. Daha yüksek performans elde etmek için oyun deneyimini iyileştiren sanal teknolojileri (VT-x, AMD-V) etkinleştirmeniz ve en son sürücülerin bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olmanız da faydalı olacaktır. Unutmayın ki emülatör kullanırken orijinal mobil cihazlardaki gibi tam performansı beklememek önemlidir, ancak iyi bir oyun deneyimi sunmaları açısından yeterli olabilirler.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
emülatorden telefonlarla eşleşemezsiniz, ama onun dışında gameloop en stabil çalışan emülator.

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Şüphe durumunda sistem dosyalarını kontrol ederler, kötü amaçlı programlar tespit edilir

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gameloop iyi ben kullanıyorum sorunsuz

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Smartgaga deneyebilirsin düşük sistemi olanalar için daha ideal fakat ban yedirtebiliyor gameloop dışında bi giriş aracı olduğu için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...