ZED
Süper Üye
herkesin pubg steam kaldıracak sistemi yok dostum o yüzden pubg mobile oyunuyor cogu kesim
normal pubg daha iyi mobil zaten pcsi ya kötü olanlar yada olmayanlar oynuyo genellikleArkadaşlar, PUBG varken insanların neden PUBG Mobile oynadığını bir türlü anlayamıyorum.
knk kolay lıktan dır başka nedeni yok ama pubg da çok pusuyorlar oynamaz hale getirtiyolar bazensteam pubg varken pcden mobile oynayanları anlayamıyorum kanka ya
emülatörle yükleyip oynayanlar var daha çok zorlar cpuyukanka herkesin pbugyi kaldırabilcek pcsi olmadıgındandır bence
knk zevk meselesi de dahil buna tabi ama yani ne bilim normali varken pcden mobil oynamak garip geliyo mesela bana daemülatörle yükleyip oynayanlar var daha çok zorlar cpuyu
PC olayı hem hem rahat ve kolay girilip çıkılabilmesi ve insanlar eğlence arıyor normal pubg de sağlam ve uzun süre oynamalı ki adam vurabilisn silahı bile tutamazlar o yüzden kolaya yöneliyorlar ayrıca bir çok tanıdığım kız var diye pubgm oynuyorArkadaşlar, PUBG varken insanların neden PUBG Mobile oynadığını bir türlü anlayamıyorum.