Aynen, olabilirler. Bu tabirlere baya rastlıyorum.Adam kestim diyen Knightcı, yatırdım diyen Metin2 ci tayfa tahminimce. Onun dışında bayıltma tabiri bence uygun adam o esnada hala hayatta fakat yapabileceği herhangi birşey yok eşyalarını atmaktan ya da sürünüp yardım beklemekten başka. Ayrıca knocked out diye kullanıyor yabancılar, o yüzden çeviriyle gelmiş olma ihtimali de var.
Sık oynayan birisiyim, çok fazla bu tabire rastlıyorum.Çoğu kişi düştüm veya adamı düşürdüm diye kullanıyor. Bayılmayı kim söylüyor cidden merak ettim
Ben de bayılmayı ilk kez duydum . Düştüm,düştü diye söyleniyor genellikle.Çoğu kişi düştüm veya adamı düşürdüm diye kullanıyor. Bayılmayı kim söylüyor cidden merak ettim
Enterasan, çünkü oyunda bile böyle yazıyor düşen adam için.Ben de bayılmayı ilk kez duydum . Düştüm,düştü diye söyleniyor genellikle.
Türkçe oynamadığım için bilmiyorum dostum öyle yazdığına hiç denk gelemedim vardır bi bildikleriEnterasan, çünkü oyunda bile böyle yazıyor düşen adam için.Tercümeden kaynaklandığını düşünüyorum.
asdcmköazskölfazs aynen genelde öyle ama nadiren de bayıldı vs. diyorlar xdHenüz "Bayıldı" Diyen Görmedim Nedense Hep "Adam Düştü Len" Tarzından Şeyler Görüyorum.
benÇoğu kişi düştüm veya adamı düşürdüm diye kullanıyor. Bayılmayı kim söylüyor cidden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?