Üye
pubg oyunu :arkadaşlar hile yüklendi diyor ama hile haritası olsun sıfıra bastığımızda gelen ekran olsun hiçbiri gelmiyor nasıl aktif edeceğim yardımcı olabilecek varmı ayrıntılı şekilde
ınsert tuşu ile aktif oluyor yani menü geliyor klavyende insert tuşu yoksa num lock u kapatıp 0 a baspubg oyunu :arkadaşlar hile yüklendi diyor ama hile haritası olsun sıfıra bastığımızda gelen ekran olsun hiçbiri gelmiyor nasıl aktif edeceğim yardımcı olabilecek varmı ayrıntılı şekilde
kısacası hile aktif diyor ama oyuna gelmiyoranlamadim
ınsert tuşu ile aktif oluyor yani menü geliyor klavyende insert tuşu yoksa num lock u kapatıp 0 a baspubg oyunu :arkadaşlar hile yüklendi diyor ama hile haritası olsun sıfıra bastığımızda gelen ekran olsun hiçbiri gelmiyor nasıl aktif edeceğim yardımcı olabilecek varmı ayrıntılı şekilde
kardeşim büyük harfle yazmak yasak haberin olsunBENDE DE AYNISI HİLE AKTİF OLUYOR AMA ADAMLAR VE İTEMLER GÖRÜNMÜYOR 8 10 KERE YENİLEDİM F6 YA BASARAK AMA NAFİLE DÜZEN YOK SUAN HİLEDE BI VAR BI YOK
deniyorum ama nafileınsert tuşu ile aktif oluyor yani menü geliyor klavyende insert tuşu yoksa num lock u kapatıp 0 a bas
menü gelmiyorsa hile açılmıyor demektir o zaman başka sorun var kardeşimdeniyorum ama nafile
maalesef bunun bir çözümünü bende bulamadım aynı sorunu çoğu kişi alıyor ama düzelmedi hala bekliyoruzbende de hıle calısmıyor programlar fılan kapalı hep arkadasın dedıgı gıbı hıle ekrana gelıyor ama ne ıtem ne esp calısıyor