Süper Üye
Hile çalışıor arkadaş yaptı ben yapamadımselam millet ben pubg de soyle bir şey yapıyorum mesela 10 el normal oynuyorum sonra bir iki el hileyle hani belli edersem de 15 elde 2 ila 3 el oluyor sizce mantıklı mı ve belli etmezsem bile eninde sonun da ban yiyecek mıyım
evet neden kimustafa hile sende calısıyor mu
Aimbot açmassan ban yeme riskin yok denecek kdr azHile çalışıor arkadaş yaptı ben yapamadım
Nasıl çalıştırdınız hileyievet neden ki
knk BANADA Bİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ HİLE DE
wallhackde bişey olmazBence knk o kadar uğraşma hileyle 1 el bile belli etsen ban yersin
"Belli edersen" Demişim zaten
ben hep hileli oynuyorum bir sorunla karşılaşmadım aim botu kapatarak oyna bişey olmazselam millet ben pubg de soyle bir şey yapıyorum mesela 10 el normal oynuyorum sonra bir iki el hileyle hani belli edersem de 15 elde 2 ila 3 el oluyor sizce mantıklı mı ve belli etmezsem bile eninde sonun da ban yiyecek mıyım
Aibotu 1 v 1 e kalırsan kullan sıkıntı olacağını düşünmüorumwallhackte bir şey olmazda aimbot çok belli ediyor 1 maçta bile bokunu çıkartarak kullanırsan ban yiyebilirsin
olabilir haklısınAibotu 1 v 1 e kalırsan kullan sıkıntı olacağını düşünmüorum
Aynen katılıyorum walhack de sıkıntı olmaz ama aimbot açarsan ban yeme olasılığın yüksekben hep hileli oynuyorum bir sorunla karşılaşmadım aim botu kapatarak oyna bişey olmaz
hangi aşamadasınbeyler neden kimse iplemiyo la bi yardımcı olun hileyi kuramadım
seçkin üye olman lazım 300 mesaj gerelibeyler neden kimse iplemiyo la bi yardımcı olun hileyi kuramadım
aynn 300 mesaj yazmamış lazımmışseçkin üye olman lazım 300 mesaj gereli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?