PubgLite HWİD Ban Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Selam
Oyuna girdiğim zaman you cannot play the game on this device anymore hatasını alıyorum ilk başlarda ne olduğunu anlamadım ve yeni hesaplarda denedim ardından donanım banı yediğimi anladım yaklaşık 1 hafta boyunca forumlarda youtube kanallarında bulduğum hwid spoofer hwid changer gibi bir çok programı denedim mac adresimi değiştirdim ip adresimi değiştirdim disk isimlerini değiştirdim ve hala aynı sorun devam ediyor bende son çare olarak dosyalarımı yedekleyip pc ye reset atıcam olursa buraya yazarım cuma gecesi başlıcam ben başlamadan bana bir çare bulursanız çok sevinirim ve demeliyimki pubg lite herkese yakında (hile kullanan) hwid ban atıcak sadece kullanan değil masaüstünde bulunması yeter
umarım bir yolu bulunur ben devam edicem aramaya sizlerdende yardım bekliyorum

pc pubg var ama eski pubg aklıma geliyor ve özlüyorum o yüzden pubg lite için bu kadar ısrarcıyım
not: disk isimleri hariç bir şey çalışmadı sadece disk isimlerini değiştirebildim

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bendede aynı sorun :D açılmaz gibi bilmiyorum üzülmüyorum sadece bir oyun benden kıymetli değil :D

Üye
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
Daha önce VPN ile girdiyseniz, o maille değil de farklı maille kayıt olun. Önerim bu :)

Üye
7 HİZMET YILI
hem bilgisayar temizlenmiş olur :D
Post automatically merged:

Daha önce VPN ile girdiyseniz, o maille değil de farklı maille kayıt olun. Önerim bu :)
Evet vpn ile girdim ama pubg lite oynamak için dün ve daha öncesi için vpn gerekiyordu artık tr sunucuları açıldı farklı mail açıp kayıt oldum zaten sorundada belirttiğim gibi you cannot play the game on this device anymore 'on this device'

Üye
9 HİZMET YILI

HWID BAN Sorunu Çözüldü Arkadaşlar Burdan Baka Bilirsnz.

Üye
7 HİZMET YILI

HWID BAN Sorunu Çözüldü Arkadaşlar Burdan Baka Bilirsnz.
Bu yöntemi bir çok defa denedim hatta masaüstümde duruyor herhangi bir değişim yok uygulamada kırmızı bir yer var oraya basınca bütün bilgileri görüyorsunuz bakarsanız değişmediğini görürsünüz ama yinede sağol kardeşim bu linkide indirip deniyeceğim

Üye
7 HİZMET YILI
pc de hack.exe vb. isimli dosyayı açmasanız bile ban yiyorsunuz.

Üye
7 HİZMET YILI
memoryui den dolayı olduğunu düşünüyorum çöp atmak istemiyorum tabi kimseyle alakası yok ben indirdim ama pubg lite için hile kullanmadım sadece yüklüydü cs go için kullanıyordum

memoryui den dolayı olduğunu düşünüyorum çöp atmak istemiyorum tabi kimseyle alakası yok ben indirdim ama pubg lite için hile kullanmadım sadece yüklüydü cs go için kullanıyordum
çünkü bir kaç defada pubg pc ye yakalandım bana memoryui sil diyordu öyle birşeyler yazıyordu reset atınca düzeliyordu ama pubg lite için böyle bir şey olucağını hiç sanmıyordum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
herhangi bir çözüm yolu denedinmi

yaramıyacak büyük ihtimalle çünkü anakartım ekran kartım veya disk kara liste gibi bir yere alınıyor
Bendede aynı sorun vardı format attım düzeldi kardeşim istersen bir dene ama %100 olur diyemem

Üye
7 HİZMET YILI
ÇÖZÜLDÜ KAPANABİLİR TEŞEKKÜRLER HERKESE

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ben Ring of elysium da HWID ban yemiştim birde SSD ban yemişti bayadır oynayamıyordum bir türlü kaldıramamıştım yeni ssd almıştım öyle çözmüştüm sorunu.

Üye
7 HİZMET YILI
Nasıl çözdün? Format mı
ben Ring of elysium da HWID ban yemiştim birde SSD ban yemişti bayadır oynayamıyordum bir türlü kaldıramamıştım yeni ssd almıştım öyle çözmüştüm sorunu.
bende aynı şeyi yaptım ssd taktım hdd çıkarıp

format yok yani
bende aynı şeyi yaptım ssd taktım hdd çıkarıp

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
işte buda kanıtı kesin kalktı yani ban ssd taktığımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...