PubgLite HWİD Ban Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Format bende de işe yaradı. Saçma bir şekilde. Her yöntemi deneyen fakat yapamayanlar en son çare formatı denesinler. Yani bende işe yaradı ama sizde nasıl olur bilemem

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bende sorun devam ediyor yardım edermisiniz
Post automatically merged:

@Lejyorpro nasıl çözdün

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Yeni Açıklama Yapmış Adam İzleyin Derim.. Ben Ne Diorum Derseniz Adam Haklı Herkez 300 150 Tl Ye Maus alıyor Güzel Diye Oyunun Hakkı Deil Hesabını Banlamak Veya Başka Birşey Yaparak Banlamak. Paylaşırsak Sesimizi Duyururuz. İyi Günler..

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Yeni Açıklama Yapmış Adam İzleyin Derim.. Ben Ne Diorum Derseniz Adam Haklı Herkez 300 150 Tl Ye Maus alıyor Güzel Diye Oyunun Hakkı Deil Hesabını Banlamak Veya Başka Birşey Yaparak Banlamak. Paylaşırsak Sesimizi Duyururuz. İyi Günler..

Boş yapmış sadece video çekmek için çekmiş saçma bir video izlemeye gerek yok

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "Helllow, post: 1008615, member: 1266197"] No need to watch a ridiculous video that has just been shot to shoot video [/ QUOTE]
formatting your pc removed banned? is that what you are saying? i formatted my pc serevral times but nothing worked.
can u please explain in english

[QUOTE = "Helllow, post: 1006739, member: 1266197"] RESOLVED THANKS THANKS TO EVERYONE [/ QUOTE]
please help us too, i beg to u my friend. how did u actually done it?

Son düzenleme:
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Boşuna takılıyorsunuz bu kadar oyun daha betada yani zaten oyun cıksa bile herşeyiniz gidecek hesaptaki oyun open betada zaten düzelir bunlar

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I had "HWID Ban" too. At first i reinstalled my windows with a USB memory stick (fresh installation) and didn't work. I even replaced my laptop HDD's with an SSD + fresh installation, again from an USB memory stick, and again, failed.
I just reset the PC from my settings. You can give it a try. For me, it worked.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyunun ban sisteminde bazı sorunlar var loaderi cheat engineyi hile algılayıp ban attı hesabıma 100yıllık Allahtan hwid yemedim 2 3 güne güncelleme gelecek bu sorun düzelir diye düşünüyorum

Üye
8 HİZMET YILI
i will try resetting my pc and i will let u know if it worked

Üye
7 HİZMET YILI
beyler pugb lite hilesi açılmıyoki çalışmıyor yazıyo

bi yardım atarsanız seinirim

Üye
8 HİZMET YILI
resetting pc didnt worked for me!

[QUOTE = "Helllow, post: 1008615, member: 1266197"] No need to watch a ridiculous video that has just been shot to shoot video [/ QUOTE]
please explain your method.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...