Seçkin Üye
En son kullandığımda çalışıyordu. Fix yemiş olabilir. Ben de yenisini araştırmaya başlayayım o zaman. Bulursam sizi haberdar ederim.Dostum Oradaki Bypass Çalışmıyor Sen Hangi Bypassı Kullanıyorsun .
Teşekkürler En Son Ne Zaman Kullandınız Dün Akşam Denedim Çalışmadı .En son kullandığımda çalışıyordu. Fix yemiş olabilir. Ben de yenisini araştırmaya başlayayım o zaman. Bulursam sizi haberdar ederim.
Geçen hafta kullanmıştım sanırım. Tam hatırlamıyorum.Teşekkürler En Son Ne Zaman Kullandınız Dün Akşam Denedim Çalışmadı .
bende aynı çözümle yaptımbendede aynı hata vardı pcye önceden processhacker diye bir uygulama yüklemiştim onu silip bilgisyara res atınca düzelmişti
bende olmuyor maalesefbendede aynı hata vardı pcye önceden processhacker diye bir uygulama yüklemiştim onu silip bilgisyara res atınca düzelmişti
Nasıl Yaptınız Biraz Açıklarmısınız .bende aynı çözümle yaptım
Defedırla komple tarama yap cıkan vürüsü sil düzelirHerkese merhaba, pubg lite'ı bir kaç aydır oynuyorum.Daha sonra no recoil macro adında bir hile yükledim oyunu açtığımda ekteki hatayı aldım.Hileyi kapatıp sildim ancak halen hatayı almaya devam ediyorum.
Format atmak dışında nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler. Not: Oyunu silip tekrar yükledim...
Ekli dosyayı görüntüle 38209
şu anda onu yapıyorum teşekkürler.Defedırla komple tarama yap cıkan vürüsü sil düzelir
System32 nin içine atmıştır vürüsü
eyvallah deniyorum onuHilenin tüm parçalarını sil defenderi aç bilgisayarı reset yap hilenin herseyini silmedigin için algılıyodur
haklısın.Bendede aynısı oldu garip bi şekilde düzeltmiyolar hala oyunun yapımcıları taramada yaptım 2 3 tane programla komple silip baştan yüklemek galiba en iyi çözüm hiçbi garantisi yok hemen herşeyi 3.parti kabul edebilir.
olmuyor maalesef o şekildeformata gerek yok hileyi tamamen kaldır yeniden başlat gir
bak çalıştırdan temp yazıp içndeki herşeyi sil sonra %temp% yaz bundakileride hepsini sil sonra bide deneHerkese merhaba, pubg lite'ı bir kaç aydır oynuyorum.Daha sonra no recoil macro adında bir hile yükledim oyunu açtığımda ekteki hatayı aldım.Hileyi kapatıp sildim ancak halen hatayı almaya devam ediyorum.
Format atmak dışında nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler. Not: Oyunu silip tekrar yükledim...
Ekli dosyayı görüntüle 38209
teşekkürler hallettimbak çalıştırdan temp yazıp içndeki herşeyi sil sonra %temp% yaz bundakileride hepsini sil sonra bide dene
eminim vardıraynı sorun bendede var çözemedim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?