pubglite şüpheli program tespit edildi hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Herkese merhaba, pubg lite'ı bir kaç aydır oynuyorum.Daha sonra no recoil macro adında bir hile yükledim oyunu açtığımda ekteki hatayı aldım.Hileyi kapatıp sildim ancak halen hatayı almaya devam ediyorum.
Format atmak dışında nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler. Not: Oyunu silip tekrar yükledim...

pubglitehata.png

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Herkese merhaba, pubg lite'ı bir kaç aydır oynuyorum.Daha sonra no recoil macro adında bir hile yükledim oyunu açtığımda ekteki hatayı aldım.Hileyi kapatıp sildim ancak halen hatayı almaya devam ediyorum.
Format atmak dışında nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler. Not: Oyunu silip tekrar yükledim...

Ekli dosyayı görüntüle 38209
Defedırla komple tarama yap cıkan vürüsü sil düzelir
System32 nin içine atmıştır vürüsü

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bendede aynısı oldu garip bi şekilde düzeltmiyolar hala oyunun yapımcıları taramada yaptım 2 3 tane programla komple silip baştan yüklemek galiba en iyi çözüm hiçbi garantisi yok hemen herşeyi 3.parti kabul edebilir.

THIS IS THE WAY
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 38209
bak çalıştırdan temp yazıp içndeki herşeyi sil sonra %temp% yaz bundakileride hepsini sil sonra bide dene

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kullandığın hileden arkaplan uygulaması geçmiş olabilir pcye hitmanpro ile tara virüs fln varsa silerde

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka büyük ihtimal yüklediğin o hile bi dosya bıraktı oyunda onu görüyo o dosyayı bulup silmen gerekiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...