pubglite şüpheli program tespit edildi hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Herkese merhaba, pubg lite'ı bir kaç aydır oynuyorum.Daha sonra no recoil macro adında bir hile yükledim oyunu açtığımda ekteki hatayı aldım.Hileyi kapatıp sildim ancak halen hatayı almaya devam ediyorum.
Format atmak dışında nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler. Not: Oyunu silip tekrar yükledim...

pubglitehata.png

Noob olduğundan değil Kolsuzlardan hile açıyor
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Çünkü o hileyi açtıgında hilenin dosyaları oyun dosyaları içine entegre ediliyor onları bulup yok etmen lazım hemde öyle hileleri kullanma 300 mesaj yap seçkin ol burdakini kullan daha iyi

~$ iOS Modder
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum kalitesiz saçma sapan hileleri kullandığın için oyun direk algılamış. Muhtemelen hile programından geriye kalan kalıntı dosyalar vardır. %temp% klasörünü temizle birde öyle dene.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Herkese merhaba, pubg lite'ı bir kaç aydır oynuyorum.Daha sonra no recoil macro adında bir hile yükledim oyunu açtığımda ekteki hatayı aldım.Hileyi kapatıp sildim ancak halen hatayı almaya devam ediyorum.
Format atmak dışında nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler. Not: Oyunu silip tekrar yükledim...

Ekli dosyayı görüntüle 38209
Bu oyunda bir hata mı, yoksa resim görünür olmadığı için mi?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeş aynı sıkıntıdan bende de var .ama reset attıgımda sorun cozuluyor açtıgım bir uygulama sorun yapıyor gorev yoneticisnden süphelendiğim şeyleri sildim ama hangı uygulama yakalayamadım.Bu arada bu hatanın yuzunden 100 sene ban yiyen var bence riske atma format at pc ne kurtul

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cmd yi yönetici olarak çalıştır sonra bu kodu yaz sc stop kprocesshacker2 sonra da c klasörüne gir bu kodu ordan sil

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Hocam büyük ihtimal o yaptığın no recoil işi pcnin içerisinde dosya oluşturmuştur o tür dosyaları kolay kolay silemezsin çünkü antivirüs onları zararsız da olsa virüs olarak algılıyor. Sen bence bi nod32 indir tarama yaptır tehdit bulursa hepsini sil bide öyle dene ama uzun sürer tarama 2 saat falan belki tabi bilgisayarında ne kadar dosya olduğuna bağlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...