bu adam moderator değilmi güvenilir olması gerekiyor?aynen indirme , zaten oyunun hilesini paylasan arkadaşlar seçkin üyelerden oluyor . Oyle herkesin paylaştığı ne olduğu belirsiz sözde hileleri indirmeyin
bu adam moderator değilmi güvenilir olması gerekiyor?aynen indirme , zaten oyunun hilesini paylasan arkadaşlar seçkin üyelerden oluyor . Oyle herkesin paylaştığı ne olduğu belirsiz sözde hileleri indirmeyin
orası öyle de sadece bu trojandan şikayet eden ben degilim yukarı da bazı arkadaşlarda aynı konudan şikayet edinmisbu adam moderator değilmi güvenilir olması gerekiyor?
oyundan masaüstne geçmek için alt+tab yaptığın için hileyi aktif ediyor. geri oyuna dönmekiçin alt tab ile geçiyosan kapanır hileArkadaşlar hangi dosyayı kurdunuz bilmiyorum ama anti-virüs programı açıkken bile virüs olarak algılamadı. Ama şöyle bir sıkıntı oldu, masaüstündeyken sol tıka basılı tutunca aşağı çekiyor mouse'u oyuna geçiyorum oyunda hiçbir şekilde çalışmıyor. Bilen biri yardım ederse sevinirim.
turnuvada kullansam sıkıntı yaratır mı_?Ban riski var o yüzden kullanmak size kalmış