Pubgm 0.17 hilede iskelet sorunu ne zaman çözülür ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
güzel arkadaşla konu başlığı ile alakasız yere gitmiş konu biraz...

ben ölümcül şekilde kullandım hileyi... her maç 15 leş falan ölmezsek tabii :)

aim de açık 300 metreden adamı 4 mermi ile indiriyorum mermiye acıyorum fazla mermi toplamıyorum falan.. level 18 oldu .. maçta 15 leş aldım sonra ban yedim.. yani belli etmesem ban yemem.. hileyi defansif kullanırsanız ban yemezsiniz.... ban yiyen nick "trkatiltr" hesaba bakabilirsiniz son maç 15 leş olmalı... 3 ay ban yedi... son oyunumu videoya da aldım..henüz youtube a atmadım. hile olduğum aşırı belli diye ban yiyorum :)

Süper Üye
6 HİZMET YILI
@mkrts kardeşim ben hilenin altından girip üstünden çıktım merak etme bu yönden yani. Hile ne olursa olsun belli bir süre geçtikten sonra 3 ayı çakıyor. Yok belli etmeymiş yok legit kullanımmış bunlar hikaye. Bu hilenin bir önceki versiyonunda ben %100 nü kullandım fatih yaptım hesabı daha ban yemedi. Bu sefer adam akıllı güncelleyememişler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
@mkrts kardeşim ben hilenin altından girip üstünden çıktım merak etme bu yönden yani. Hile ne olursa olsun belli bir süre geçtikten sonra 3 ayı çakıyor. Yok belli etmeymiş yok legit kullanımmış bunlar hikaye. Bu hilenin bir önceki versiyonunda ben %100 nü kullandım fatih yaptım hesabı daha ban yemedi. Bu sefer adam akıllı güncelleyememişler.

tam tersi gameloop u geliştirdiler.. hileyi yüzde 100 kullanırsan normal biri izleyerek bile anlar hile olduğunu...
mesela ben hileyim karşı tarafında hile olduğunu çok net anlıyorum

Süper Üye
6 HİZMET YILI
tam tersi gameloop u geliştirdiler.. hileyi yüzde 100 kullanırsan normal biri izleyerek bile anlar hile olduğunu...
mesela ben hileyim karşı tarafında hile olduğunu çok net anlıyorum
yav orası öyle tamam ama hile nasıl kullanırsan kullan banı atıyor ben bunu diyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yav orası öyle tamam ama hile nasıl kullanırsan kullan banı atıyor ben bunu diyorum

reyiz sis içinde adam vurmasaydım sıkıntı yoktu diye düşünüyorum... bir de şu var... esp kullanınca hiç arkalanmıyorsun... izleyen kişi bunu da anlıyor... yani yazılımsal olarak sıkıntı yok... hile iyi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...