@code ex hocam, pc üzerinde de geçerlimi? Gameloop için?
Yeni bir config paylaşımı yaptım ama konum silindi aynı konuyu açmaktan konumu guncelleyecegim ve daha fazla özelliği olan bir config yükleyeceğim en basitinden sıfır sekme ama gerçekten sıfır sekmeKonuyla ilgili güncellemeden bahsediyorum; emulatorde hiçbir şekilde f tuşları vb. çalışmıyor.
O gönderiyi kaldıran admin bizi üzüyorsun... Bekliyorum.Çalışıyor
Post automatically merged:
Yeni bir config paylaşımı yaptım ama konum silindi aynı konuyu açmaktan konumu guncelleyecegim ve daha fazla özelliği olan bir config yükleyeceğim en basitinden sıfır sekme ama gerçekten sıfır sekme![]()
telegram grubunuza alım yapıyormusunuzBasit zaten ya bizde config paylaşıyoruz Telegram Grubumuzda felan güncelleme geldiği saat de paylaştık configi
konu güncellendimi şimdi ex beyÇalışıyor
Yeni bir config paylaşımı yaptım ama konum silindi aynı konuyu açmaktan konumu guncelleyecegim ve daha fazla özelliği olan bir config yükleyeceğim en basitinden sıfır sekme ama gerçekten sıfır sekme![]()
Tommiks Gaming YouTube Kanalı Ordan Açıklamadan Ulaşabilirsintelegram grubunuza alım yapıyormusunuz
Guncelleyecegim simdikonu güncellendimi şimdi ex bey
Konu Guncellenmistirkonu güncellendimi şimdi ex bey
Konu Guncellendi simdi deneyip sonuclari paylasabilirsiniz.Emülatörde çalışmıyor aga
Konuyu suan guncelledim bahsettigim configi yuklemis bulunmaktayimO gönderiyi kaldıran admin bizi üzüyorsun... Bekliyorum.
@code ex ayrıca discord'dan bana ulaşabilir misin
Ex bey indirme linki değiştirdinizmiTesekkurler beklemedeyim
Evet guncelEx bey indirme linki değiştirdinizmi
Test etmedigimi belirttim test edebilirsinizHocam selam, becerememiştim ama geçen gün configi yüklemeyi becerdim. Fakat F,G,H ve tuşları çalışmıyordu. Güncelleme ile birlikte çalışıyor hale mi geldi?
Mobil icin 3 gundur sorunsuz oynuyorum emulator bilememTest edenler dönüş yaparsa yararlı olur codex bey emeğinize sağlık
Emülatörde genelde f g h tuş ve sürüm hatalarıyla karşılaştık bu sorunları çözmek zormu benim bir bilgim olmadığı için soruyorum daha önce mhsekmeme isimli pak dosyası gayet güzel çalışıyorduMobil icin 3 gundur sorunsuz oynuyorum emulator bilemem
Birde tel ios olunca mecburen emülatöre kayıyorumMobil icin 3 gundur sorunsuz oynuyorum emulator bilemem